Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het meest manipulatief

Kinderen Valéry de Voijs 29 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kinderen en manipuleren: een gouden combi. Al vanaf het moment dat baby’s kunnen huilen, weten ze de boel te manipuleren. En daar maken ze dan ook gretig gebruik van. Van huilbuien tot aan tantrums en van kleine leugentjes tot aan krokodillentranen… kinderen manipuleren er heel wat op af. En laten kinderen met deze sterrenbeelden dit nu nét het beste kunnen.

Als jouw kiddo één van deze zes sterrenbeelden heeft kun je je borst nat maken.

Meest manipulatieve sterrenbeelden

Nu schuilt er natuurlijk in ons allemaal wel een kleine manipulator, maar deze kids spannen de kroon.

Maagd

Je zult het misschien op het eerste gezicht niet zeggen, maar maagden kunnen behoorlijk manipulatief uit de hoek komen. Ze doen het echter op een passief-agressieve manier volgens astrologe Maria Hayes. Kinderen met sterrenbeeld maagd kunnen namelijk behoorlijk goed in de slachtofferrol kruipen. En wanneer ze daar hun bekende puppy-ogen bij opzetten is de manipulatie natuurlijk helemaal af.

Leeuw

Ben of ken jij iemand met dit sterrenbeeld? Dan zul je kunnen beamen dat leeuwen niet vies zijn van een beetje aandacht. Een beetje veel aandacht. En dan drukken we het zachtjes uit. Wanneer zij niet in de spotlight staan zullen ze hun manipulatieve trucjes dan ook maar al te graag toepassen. Leeuwen maken dan ook graag gebruik van de reverse psychology trucjes.

Vissen

Aahhhh één van de meest gevaarlijke sterrenbeelden op het gebied van manipuleren. Hoe klein ze ook zijn, vissen hebben geen moeite om de boel naar hun hand te zetten. Sterker nog, ze zullen zó goed zijn in manipuleren dat ze niet eens doorhebben dat ze het doen. Het zijn onwijs goede praters, en zetten de waarheid naar hun hand. Daarbij zijn ze vaak enorm charmant waardoor ze je zo inpalmen met hun lieve glimlach.

Weegschaal

Weegschalen zijn iets minder subtiel en hun manipulatietechnieken zijn straight forward. Als jij een weegschaal kind hebt, zul jij dit gegarandeerd kunnen beamen. Of ze nu hun leraren bespelen, of hun oudere broer overhalen… ze weten situaties of personen vaak naar hun hand te zetten.

Tweeling

Tweelingen zijn waarschijnlijk het meest charmant van allemaal. Met hun gevatte opmerkingen en speelsheid kunnen ze vele hartjes voor zich winnen. Je wéét dat ze je bespelen, maar je kunt je er vaak simpelweg niet tegen verzetten. Een tweeling kind zal heel sociaal zijn, veel vrienden hebben en vaak in het middelpunt van de belangstelling staan. Ontzettend geliefd en populair dus. Maar tegelijkertijd heeft een tweeling ‘twee gezichten‘ en kan met hun speelse leugentjes de waarheid een tikkie verdraaien.

Meer weten over het sterrenbeeld van je kind? Deze sterrenbeelden hebben namelijk later de grootste kans om rijk te worden. 

Mannen met deze sterrenbeelden zijn de beste vaders

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen