Na een heftige periode, deelt influencer Dee goed nieuws

Zwanger Demi de Boer 29 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Na veel tegenslagen, deelt Dee nu eindelijk goed nieuws met haar volgers op Instagram. De influencer deelt namelijk een foto waaruit blijkt dat er in 2022 iets grootst staat te gebeuren.

Je kunt Dee kennen als zangeres, influencer of YouTuber. Of misschien van haar vorige relatie met YouTube-ster Enzo Knol. Maar inmiddels is ze al een tijd gelukkig met haar vriend, Lars Gerbrands. Op sociale media lijkt Dee altijd erg vrolijk en gelukkig. Tot er op 3 november 2021 een video van Dee online komt op YouTube.

Hierin deelt zij dat ze een heftige periode achter de rug heeft. Ze probeerde op dat moment al een jaar om zwanger te raken, maar Dee en haar vriend hadden geen geluk. Ze had in een jaar tijd, drie miskramen en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap achter de rug. Ze vertelt hier heel open over en is daarnaast erg eerlijk over de vervelende ervaringen in het ziekenhuis.

Hieronder kun je de video van Dee over haar miskramen terug kijken.

Dee is zwanger

Ze vertelde in de video dat zij en Lars niet op zouden geven. Gelukkig maar, want vier maanden nadat zij haar verhaal deelde op YouTube, delen Dee en haar vriend geweldig nieuws op Instagram. Ze is weer zwanger! De baby wordt in september 2022 verwacht.

Een kijkje in het leven van Josh Veldhuizen – hoe combineert deze powervrouw haar rollen als moeder, partner én zakenvrouw?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme