Kinderen met deze sterrenbeelden kunnen het beste alleen spelen

Kinderen Valéry de Voijs 23 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Rent jouw kind enthousiast naar z’n nieuwe vrienden op het schoolplein, of speelt hij toch liever alleen? Sommige kinderen kunnen zich namelijk uren alleen vermaken, terwijl andere kinderen behoefte hebben aan een speelmaatje. Dit zeggen de sterren erover; kinderen met deze sterrenbeelden kunnen het beste alleen spelen.

Herkenbaar?

Deze kinderen kunnen het beste alleen spelen

Het betekent niet dat ze niet sociaal zijn. Ze kiezen er echter bewust voor om tijd met zichzelf te spenderen.

Schorpioen

Kinderen met het sterrenbeeld schorpioen kunnen zich prima alleen vermaken. Het zijn namelijk diepe denkertjes, die uren in hun eigen gedachten kunnen verdwalen. Natuurlijk hebben schorpioenen sociale vaardigheden en kunnen ook leuk met leeftijdsgenootjes spelen, maar het liefst zijn ze op zichzelf.

Kreeft

Kinderen met het sterrenbeeld kreeft zijn enorm gevoelig, en soms wordt de grote wereld hun even te veel. Dan trekken zij zich het liefst terug in hun eigen veilige haventje. Daarbij staan kreeften erom bekend dat ze graag thuis zijn, dus je kreeften kind zal waarschijnlijk een middagje op z’n eigen kamer verkiezen boven een playdate bij z’n vrienden.

Vissen

Vissen staan bekend om hun grote fantasie. Ze kunnen dan ook uren dagdromend op bed of op de bank hangen. Als ouder zijnde kan je het nog weleens verwarren met luiheid maar dat is zeker niet waar. Ze zijn mega gevoelig waardoor ze zich soms afsluiten van hun omgeving, en in hun eigen bubbel blijven.

Waterman

Watermannen houden van zelfstandigheid. Een kind met het sterrenbeeld waterman zal dan ook het liefst alleen willen spelen. Daarbij zijn watermannen snel van begrip en intelligent. Ze zijn in hun ontwikkeling vaak verder dan hun leeftijdsgenootjes waardoor het spelen met hun vriendinnetjes vaak saai kan zijn voor ze.

Maagd

Al vanaf jongs af aan zul je maagden heel gefocust zien. Of ze nu een lego-auto in elkaar willen zetten, of willen leren skateboarden… maagden houden zich het liefst bezig met dingen die zij op dat moment écht belangrijk vinden. Ze spenderen het liefst veel tijd alleen door zodat ze niet afgeleid raken.

Meer weten over het sterrenbeeld van je kind? Hier lees je er alles over. 

Dit is exact hoe jouw kind in elkaar zit op basis van zijn of haar sterrenbeeld

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme