Kinderhoroscoop: dit zegt het sterrenbeeld Ram over het karakter van je kind

Kinderen Lisa van den Akker 17 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Rammen worden geboren tussen 21 maart en 20 april, na het sterrenbeeld Vissen. Benieuwd wat een Ram typeert en waar je rekening mee moet houden als jouw kind dit sterrenbeeld heeft? Wij vertellen je wat het sterrenbeeld Ram zegt over het karakter van je kind.

Kinderen met het sterrenbeeld Ram zijn ondeugende kids die, laten we dat voorop stellen, veel aandacht nodig hebben van hun ouders.

Rammen zijn vitaal en stuiteren eigenlijk de hele dag door het huis of de tuin. Een onophoudelijke bal energie dus eigenlijk. Niet alleen hebben ze veel energiek, fysiek zijn ze ook nog eens echt heel sterk. Hierdoor zijn het vaak vroege kruipers en lopers. Hun doorzettingsvermogen is ontembaar en deze kids zijn dol op sporten.

Een kind met sterrenbeeld Ram

Kinderen met het sterrenbeeld Ram zijn over het algemeen erg aanhankelijk. Het bij jou op de schoot kruipen is eigenlijk nooit gestopt en jouw zoon van tien slaapt het liefst nog steeds tussen jou en je partner in. Eigenlijk is dat best wel genieten, want knuffelige kinderen zijn heerlijk. Dit hebben ze ook van je nodig, net zoals de onvoorwaardelijke liefde die ze van jou en je partner voelen. Dit geeft ze een vertrouwd gevoel.

Opvoeden van een kind met sterrenbeeld Ram

Kinderen met het sterrenbeeld Ram willen graag hun zin krijgen. Jouw kind zal daar dan ook alles aan doen. Dat gaat af en toe dan ook gepaard met de nodige driftbuien. Toch is het goed om als ouder consequent te blijven en jouw kind niet altijd zijn zin te geven.

Daarnaast zijn Rammen kleine boeven. Als je drie tellen niet oplet hebben ze alweer het koekje van hun zusje in handen of is ze de boom ingeklommen. Zes paar ogen zou in jouw geval erg handig zijn. Deze kinderlijke rebelsheid komt voort uit de nieuwsgierigheid van jouw Rammen-kind.

Op school

Zoals hierboven al gezegd zijn Rammen snelle leerlingen en ook op school zijn ze vaak enthousiast. Ze staan meestal vooraan en houden van sensatie. Hierdoor zijn het echte gangmakers in de klas. Toch kunnen Ram-kinderen door hun enthousiasme en temperament ook best pittig zijn in de klas.

Ram-kindjes zijn wat leren betreft meestal liever lui dan moe. Dit kan opgelost worden door voor ze op zoek te gaan naar uitdagingen waar ze hun tanden in kunnen zetten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen