Kinderhoroscoop: dit zegt het sterrenbeeld Tweelingen over het karakter van je kind

Horoscoop Laurien Bleeker 2 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Tweelingen worden geboren tussen 22 mei en 21 juni, na het sterrenbeeld Stier. Benieuwd wat een Tweelingen typeert en waar je rekening mee moet houden als jouw kind dit sterrenbeeld heeft? Wij vertellen je wat het sterrenbeeld Tweelingen zegt over het karakter van je kind.

Kinderen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn erg sociaal en heel nieuwsgierig. Het zijn echte onderzoekers die overal wel wat vanaf weten. Bovendien zijn kinderen met dit sterrenbeeld communicatief heel vaardig.

Tweelingen zijn openhartig en enthousiast en gaan lekker hun eigen weg zodra ze kunnen lopen. Niet alleen fysiek, maar sowieso doen Tweelingen dingen op hun eigen manier. Ze zijn dan ook vindingrijk en creatief. Omdat ze erg nieuwsgierig zijn weten ze overal wel wat vanaf, maar dat kan een Tweelingen-kind ook oppervlakkig laten lijken. Concentreren is nog wel een dingetje: Tweelingen zijn snel afgeleid.

Een kind met sterrenbeeld Tweelingen

Kinderen met dit sterrenbeeld zijn echte familiemensen. Ze zijn niet graag alleen, dus een broertje of zusje om mee te spelen vinden ze helemaal geweldig. Zit dat er niet in, dan heeft je kind ook veel aan een huisdier. Een Tweelingen-kind is gelukkig als het dingen op zijn of haar eigen manier kan doen. Daardoor duren dingen soms wat langer, maar deze kinderen zijn vindingrijk en weten wel een oplossing te vinden. Het zijn kinderen die vaak naar je toe komen om te kletsen, maar ze kunnen ook heel goed luisteren. Kinderen met het sterrenbeeld Tweelingen hebben vaak veel humor.

Opvoeden van een kind met sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen-kinderen zijn snel afgeleid en snel verveeld. Ze hebben dus uitdaging nodig. Ook zijn het creatieve kinderen die graag onderzoeken, dus vermaken ze zich prima met het doen van proefjes of het maken van slijm. Maar, hoe leuk ze dat ook vinden: komt er iets anders interessanter op hun pad, dan zijn ze afgeleid. Dat is ook de reden dat ze van alles wel iets afweten, maar vaak niet ergens voor 100 procent induiken. Dit lijkt oppervlakkig, maar deze kinderen zijn intellectueel, veelzijdig en communicatief heel sterk. Ze praten graag, maar kunnen ook erg goed luisteren. Een Tweelingen-kind vindt het niet fijn om dingen op een bepaalde manier te moeten doen, dat zoekt hij of zij liever zelf uit.

Op school

Tweelingen kunnen goed lezen en begrijpen veel, maar ze zijn ook snel afgeleid. Het zijn enthousiaste kinderen op school en ze hebben vaak een grote groep kinderen om zich heen. Het zijn sociale kinderen en ze hebben veel humor. Dat maakt ze geliefd in de klas. Ook gaan ze goed mee in veranderingen, omdat ze flexibel zijn. Tweelingen-kindjes zijn heel nieuwsgierig en dat is positief in de schoolbanken. Aan de andere kant zijn ze heel beweeglijk en doen ze graag dingen als gym of buitenspelen.

Tweelingen-kinderen hebben soms wel wat hulp nodig met concentratie. Een koptelefoon kan daarbij helpen. Maar, het zit ook gewoon in hun karakter dat ze snel verveeld zijn en afwisseling nodig hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme