Kinderhoroscoop: dit zegt het sterrenbeeld Stier over het karakter van je kind

Kinderen Laura Saija 28 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Stieren worden geboren tussen 21 april en 21 mei. Benieuwd wat een Stier typeert en waar je rekening mee moet houden als jouw kind een Stier is? Wij vertellen je wat het sterrenbeeld Stier zegt over het karakter van je kind.

Kinderen met dit sterrenbeeld zijn zelfstandig, loyaal en vrolijk. Het element aarde hoort bij dit sterrenbeeld. Begrippen als aantrekkelijk, eigenwijs, behulpzaam en praktisch passen bij dit sterrenbeeld.

Een kind met sterrenbeeld Stier

Kinderen met het sterrenbeeld Stier zijn doorgaans erg koppige kinderen. Ook willen ze graag dat alles op hun manier gebeurt. Aan de andere kant hebben ze een enorm hart en houden ze van knuffelen. Het zijn grappige, vrolijke kinderen.

Opvoeden van een Stier

Een Stier is als baby erg gericht op rust, reinheid en regelmaat. Hij houdt niet van verandering en daarom is het fijn om een vast schema aan te houden waarop hij slaapt en eet. Als een Stier de peuterfase bereikt, zal je merken dat hij alles zelf wil doen. Hij is namelijk erg zelfstandig, wil taken zelf uitvoeren en heeft hier eindeloos geduld voor.

Het kan vervelend zijn als je snel een broodje wil eten met je kind voordat je weggaat, maar hij wil het broodje zelf op zijn manier smeren. Probeer op deze momenten geduld te hebben en hierop te anticiperen door eerder te beginnen met het broodje. Wanneer een Stier wat groter wordt en zelf vrienden krijgt, kun je hem leren dat hij niet in negatieve relaties moet blijven hangen. Hij is erg loyaal en zal niet snel inzien dat een vriend hem gebruikt.

Op school

Over het algemeen doet een Stier goed zijn best op school. Hij ligt met zijn grappige, charmante karakter goed in de groep. Hij is populair bij zijn klasgenoten en heeft veel vrienden.

Je kind kan hard werken en maakt altijd zijn taken op school af. Toch kan hij ook lui worden, vooral als een opdracht hem niets interesseert of als hij de opdracht niet op zijn eigen manier uit kan voeren. Een Stier houdt er niet van als iemand zegt wat hij moet doen en hij gaat het conflict dan ook niet uit de weg.

Karakter eigenschappen

Is jouw kind een Stier dan zal hij waarschijnlijk de volgende karaktereigenschappen hebben.

 • Levensgenieter
 • Talentvol
 • Materialistisch
 • Praktisch
 • Behulpzaam
 • Bezitterig
 • Doorzetter
 • Beschermend
 • Aantrekkelijk
 • Eigenwijs
 • Jaloers

Spelen met een Stier

Kinderen met het sterrenbeeld Stier houden van de buitenlucht en de natuur. Ze kunnen uren in de tuin of in het bos verstoppertje spelen achter de bomen. Ook zijn ze gek op muziek. Van liedjes zingen, instrumenten bespelen of muziek luisteren worden ze heel blij. Als een Stier met een ander kind speelt, kan het zijn dat hij eens fysiek geweld gebruikt. Ze kunnen opvliegend zijn en soms zelfs andere kindjes slaan.

Kinderhoroscoop: dit zegt het sterrenbeeld Ram over het karakter van je kind

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen