Hoeveel kinderen krijg jij? Uit de kinderlijnen op je hand kun je het direct aflezen

Kinderwens Laura Saija 28 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Altijd al willen weten hoeveel kinderen jij krijgt? Je kunt het zelf aflezen uit deze lijnen op je hand.

Kinderlijnen zijn de verticale lijntjes onder de basis van de pink en boven de huwelijkslijn. In de Chinese handleeskunde geven deze lijnen informatie over het aantal kinderen aan dat iemand zou kunnen krijgen en de levensomstandigheden van die kinderen.

Kinderlijnen

De kinderlijnen worden van onder naar boven geïnterpreteerd. Het aantal lijnen suggereert het aantal kinderen dat iemand waarschijnlijk zal krijgen. Diep gemarkeerde lijnen duiden op de geboorte van jongens, terwijl korte, smalle en ondiepe lijnen de geboorte van meisjes suggereren.

Als de lijnen extreem kort, ondiep en onderbroken zijn, wijzen ze op een miskraam of het verlies van kinderen om andere redenen.

Voor mannen

Als een man kinderlijnen in zijn hand heeft, geeft dit aan dat zijn kinderen gezond zullen zijn. Als de lijnen onduidelijk zijn of vermengd met andere lijnen, geeft dit aan dat zijn kinderen zwak en ziekelijk zullen zijn.

Voor vrouwen

Als een vrouw kinderlijnen in haar hand heeft, duidt dit meestal op het aantal en het uiterlijk van de kinderen.

Vormen van de kinderlijnen

Kinderlijnen komen in verschillende vormen en maten.

  • Als de kinderlijn aan het einde gevorkt is, duidt dit op de kans op een tweeling.
  • Diepe en brede kinderlijnen duiden op jongens.
  • Smalle en ondiepe kinderlijnen wijzen op meisjes.
  • Eilandjes aan het begin van de kinderlijn geven aan dat de kinderen meestal zwak zijn en vaak ziek worden in hun vroege jaren.
  • Rond aan het einde van de kinderlijn geven aan dat de kinderen moeilijk groot te brengen zijn
  • Gebogen of kromme kinderlijnen wijzen op een slechte gezondheid van de kinderen, die vaak ziek zijn.

Nauwkeurige bepaling kinderlijnen

Ben je een gevorderde handlezer? Dan kun je nog meer informatie halen uit de verschillende lijnen op je hand.

In combinatie met deze kennis, kan het aantal kinderen dat iemand in zijn of haar leven zal hebben nauwkeuriger worden bepaald:

  • Als de Venusberg (gelegen aan de basis van de duim) goed ontwikkeld en zeer dik is, geeft dit aan dat de man of vrouw een uitstekende seksuele functie heeft en waarschijnlijk veel kinderen zal krijgen. Als dit gebied daarentegen plat of laag is, wijst dit op minder kinderen.
  • Als de pink erg kort is vanwege een lage basis, wijst dit op minder kinderen. Dit geldt vooral als het einde van de hoofdlijn eruitziet als een vork.
  • Als beide zijden van de huwelijkslijn veel fijne lijntjes hebben of het Mercuriusgebied (onder de basis van de pink) kettingvormig is, is de kans klein dat iemand kinderen zal krijgen.
  • Als er een liefdesster is op het kruispunt van de hoofdlijn en de gezondheidslijn of het midden van de polslijn gebogen is als een boog, is de kans klein dat een vrouw zwanger zal worden of kinderen zal krijgen.

Hoeveel kinderen zul jij krijgen? (Op basis van jouw sterrenbeeld)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen