5 mooie opblaasbadjes voor kinderen die geweldig staan in elke tuin of op het balkon

Algemeen Laurien Bleeker 28 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Water heeft een magische aantrekkingskracht op kinderen. Vooral wanneer het kwik buiten stijgt, wordt er volop met water gespeeld door de allerkleinsten. Niet zo gek ook, want het prikkelt alle zintuigen van je kind. Omdat het de komende tijd heel erg warm wordt in ons land, is een opblaasbadje voor kinderen op het balkon of in de tuin dan ook ideaal. Daar kan je kindje lekker in spetteren en spelen. Wel altijd in de buurt blijven, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

5x mooie opblaasbadjes voor kinderen

Kijk, een opblaasbadje is natuurlijk leuk voor je kinderen, maar het oog wil ook wat. Wij zullen dan ook de laatste zijn om daarover te oordelen. Daarom vind je hieronder mooie opblaasbadjes, die stijlvol staan op elk balkon.

Sad beige opblaasbadje voor kinderen

Beige-lovers opgelet: we hebben het perfecte zandkleurige opblaasbadje voor je gevonden. In een donkere tint #sadbeige en dus helemaal on trend. Het badje is perfect voor kleinere kinderen vanaf één jaar. Bovendien zit dit prachtige exemplaar in een nettasje, zodat je het ook gemakkelijk mee kan nemen op vakantie. De prijs? 35 euro.

Opblaasbadje met overkapping voor kinderen

Een zwembadje in de kleur blush met een print van roze kersjes, mooier wordt het niet. Of eigenlijk wel: dit fijne opblaasbadje voor kinderen is namelijk voorzien van een overkapping. Die blaas je gewoon mee op. Hoe handig, want daarmee zit je kind heerlijk in de schaduw te spetteren in het water. Voor ongeveer 55 euro is ‘ie van jou.

Badje vol glitters

Dit kleine ronde opblaasbadje voor kinderen past zelfs op het kleinste balkon. Het model heeft een rand waarin verschillende kleuren glitters verwerkt zijn. Door de zon glinsteren die alle kanten op. Je kleintje zal heel veel plezier hebben in dit sparkly zwembad. Je koopt ‘m voor bijna 50 euro.

Blendt lekker in

Heb je minder te besteden? Ga dan voor dit mooie opblaasbadje voor kinderen met groene vlakken, dat lekker blendt in je tuin. Je blaast ‘m een keer op en hebt er wekenlang plezier van. Als de Hollandse zomer het toelaat tenminste. Voor zo’n 20 euro bestel je ‘m online.

Opblaasbadje voor kinderen in stijl

Dit opblaasbare kinderzwembadje heeft een geschulpte rand en kleurvlakken in crème en french rose. Zo stijlvol. Het is gemaakt van duurzaam materiaal zonder BPA en gaat jarenlang mee. Misstaat in geen enkele tuin. Dit opblaasbadje voor kinderen kost 57 euro.

Het smeerseizoen is begonnen! Met deze zonnebrandcrèmes wil je je kind wél insmeren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen