Samantha Lakker
Samantha Lakker Relatie 29 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Koppige partner? Dan heeft ‘ie waarschijnlijk een van deze sterrenbeelden

Hij de eerste die zijn excuses aanbiedt? No way. De keren dat hij toe heeft gegeven dat jij gelijk had, kun je op één hand tellen. Is je partner zo koppig als een ezel? Dan zit het sterrenbeeld van je partner waarschijnlijk tussen dit rijtje.

Deze sterrenbeelden zijn heel erg koppig

Schorpioen 23 oktober- 22 november

De muren van een Schorpioen zijn hoog en praktisch onbreekbaar, volgens astroloog Suzie Kerr Wright. Ruzie met een Schorpioen wil je echt niet. De uitdrukking, ‘you’re dead to me’, heeft dit sterrenbeeld zowat uitgevonden. Als je iets doet waar een Schorpioen niet blij mee is, is de kans heel groot dat het je heel veel gaat kosten voor ze je vergeven.

Stier 20 april – 20 mei

Een Stier zal uiteindelijk wel toegeven, maar het zal hem zeker wat tijd kosten. Ze vergeten nooit wat, maar weten wel wanneer het geen zin heeft om langer koppig te blijven, volgens Kerr Wright. Ze zijn het type die – als jij een beetje meegeeft – ook wel willen meewerken.

Ram 21 april – 19 april

Hoewel een Ram prima in staat is om dingen te laten gaan, omdat ze gepassioneerd en gedreven zijn, kunnen ze wel kwaad worden als er dingen onuitgesproken blijven volgens astroloog Tara Vogel. Ze kunnen in een ruzie veel langer koppig blijven, wanneer je ze niet laat uitpraten of hun zegje laat doen.

Maagd 23 augustus – 22 september

Maagden kunnen de neiging hebben om perfectionistisch te zijn en kunnen daardoor niet zo goed tegen teleurstellingen. Hij heeft wat meer tijd nodig om zijn verwachtingen aan te passen. ‘Ze hebben hoge verwachten van zichzelf en van anderen.’, vertelt Vogel. Ze zijn dus snel ontevreden. Als iemand niet aan zijn verwachtingen voldoet, gaat meewerken al veel lastiger.

Kreeft 21 juni – 22 juli

Zet je maar alvast schrap! Een Kreeft kan heel erg koppig zijn. Hun harde schaal is bijna niet te doorbreken. Ze zijn experts op het gebied van ontwijken. Een kreeft kan in een nieuwe relatie nog weleens iemand ghosten.

Welk sterrenbeeld heeft jouw partner?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Romper

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme