Boost je libido met deze 8 simpele tips en tricks

Algemeen Janne Vogel 8 jun 2018
Leestijd: 3 minuten

Of je je nou te gestrest voelt, te moe bent of op een of andere manier gewoon géén zin hebt, je libido is niet altijd skigh high. Misschien ben je uit op sexy time en begin je goed, maar verlies je halverwege interesse. Zonder reden.

Het is uiteraard niet erg om een tijdje wat minder te seksen, maar een gezond seksleven komt met een hoop voordelen. Daarom vonden wij uit hoe je je libido op een simpele manier kunt boosten.

Libido boosten

Er zijn genoeg middeltjes te verkrijgen die je weer in de mood kunnen brengen, maar wij gaan het liefst voor natuurlijk. De volgende tips kosten vrij weinig moeite en zorgen dat je weer meer verlangt naar sexy time. Het proberen waard, toch?

Plan een weekendje weg

Kruip samen op de bank met een laptop en plan een stomend hete mini-vakantie. Ook al gaan jullie niet écht – geen tijd, kinderen, verantwoordelijkheden; don’t even start -, samen kijken en fantaseren over een plekje waar jullie alle privacy van de wereld hebben, kan al genoeg zijn om in de mood te komen. Daarnaast is het een stuk sexyer om over te praten dan jullie kleuter die nog steeds niet goed kan lezen.

Gedraag je als een tiener

Ga naar de film met je partner, kies een plekje helemaal achterin de zaal en zoen hartstochtelijk. Denk aan hoe spannend alles vroeger was en hoe vrij en onbezorgd je je voelde. Ga op in je partner en verbied jezelf deze avond te denken aan alle verplichtingen die je hebt. Geniet!

Raak je partner aan

Klinkt logisch, maar de kans is groot dat je je partner in de sleur van het dagelijks leven helemaal niet zo vaak aanraakt. Raak je partner iedere keer dat je langs hem loopt even aan. Jullie hoeven echt niet de hele tijd te knuffelen en zoenen, juist die kleine aanrakingen maken het verschil. Aanrakingen zorgen automatisch voor meer verlangen.

Doe alsof jullie weer net samen zijn

Probeer je te herinneren hoe je je voelde toen jullie net samen waren. Kijk naar je partner en alles wat je zo mooi aan hem vindt en probeer hem weer voor je te winnen. Zodra je hem voor lief begint te nemen, valt de seks een beetje weg. Zo werkt het écht.

Plan een sexy filmavondje

Jullie mogen uiteraard voor een tranentrekker op Netflix gaan, maar probeer eens een meer erotische film uit te kiezen. Praat over wat jullie wel en niet lekker vinden in de slaapkamer terwijl jullie samen opgewonden worden. Se-xy.

Fifty Shades

Lees een sexy stukje uit een erotisch boek voor aan je partner en ga samen voor een rollenspel. Mr. Grey will see you now…

Houd je ogen open

Open je ogen wanneer jullie samen intiem zijn. Door diep in de ogen van je partner te kijken voel je het vertrouwen dat jullie samen delen en zie je hoe hij naar je verlangt en van je geniet. Opwindend.

Zeg wat je denkt

Als je partner in de keuken groente staat te snijden en jij vindt ‘m opeens enorm sexy, vertel het hem. Als je hem jullie kleintje ziet sussen en bijna overstroomt van liefde, vertel het hem! Door hem te zeggen hoe gelukkig je wordt van de kleine dingen, wordt jullie relatie veel intiemer.

Masseer elkaar

Steek een kaarsje aan en neem uitgebreid de tijd om elkaar een full body massage te geven. Inclusief geurig olietje en wellicht een muziekje. De aanrakingen van je partner brengen je hoe dan ook in de mood.

Doe het op een andere plek

Als jullie altijd seks hebben in de slaapkamer, kan dit een beetje gaan vervelen. Grijp jullie kans als de kinderen van huis zijn en maak het samen gezellig op een ander plekje. Spice it up!

LEES OOK: Sexy! De volgende vijf standjes brengen je sowieso tot een hoogtepunt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RD

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme