4 redenen waarom moeders met het sterrenbeeld Maagd de meest zorgzame zijn van allemaal

Lifestyle Gina Koninkx 24 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Vrouwen geboren tussen 23 augustus en 22 september zijn niet zomaar vrouwen. Nee, zij zijn een van de meest zorgzame tekens uit de zodiak. Ze hebben een warme persoonlijkheid en vinden het heerlijk anderen in de watten te leggen. Is jouw sterrenbeeld ook de Maagd? Dan ben jij een super zorgzame moeder en dat komt door een aantal sterke eigenschappen van jou.

De Maagd is een zorgzame moeder

“Mam, voetbaltraining begint zo!”. Maar jij hebt de tas natuurlijk al klaarstaan. “Ma-haaam, ik heb honger!”. Juist op dat moment kom je met een bordje eten uit de keuken gelopen. Jij vindt het heerlijk om voor je kroost te zorgen. Hoe zorgzaam jij bent? Dat heeft alles te maken met jouw sterrenbeeld. Ongetwijfeld dat van de Maagd.

1. Ze zijn betrouwbaar

Vrouwen met het sterrenbeeld Maagd zijn ontzettend betrouwbaar. Jij staat altijd klaar voor je kids en hoewel je jezelf daar regelmatig voor wegcijfert, doe je dat met alle liefde. Je kids kunnen er altijd van op aan dat jij er voor ze bent want anderen teleurstellen staat niet in jouw woordenboek.

2. Ze zijn nauwkeurig en perfectionistisch

En dat kan helaas soms ook tegenwerken want perfectionisme tot in de kleinste details kan jouw ook gek maken. Toch werkt het wat betreft je zorgzaamheid enorm met zich mee. Jij doet alles nauwkeurig, van het kammen van de haartjes van je kleinste tot de fijnste babymassages ever. Jij vindt het heerlijk om alles met de grootst mogelijke aandacht te doen.

3. Ze kunnen snel problemen oplossen

Jij ziet het direct wanneer er een probleem is maar ook hoe je deze zo snel mogelijk kunt oplossen. Jij bent dan ook helemaal thuis in alle mom hacks. Jou moedervriendinnen zullen altijd bij jou aankloppen om advies. Gevallen? Jij hebt altijd de juiste pleisters bij je. Ongelukje? Jij weet van je eigen vest nog vliegensvlug een luier te knopen. Handig.

4. Ze houden van orde en lijstjes

Je bent hyper georganiseerd en zorgt ervoor dat alles altijd klaarligt voor je kids. Gestreken kleding maar ook gezond en gevarieerd eten want boodschappenlijstjes maken is al helemaal jouw ding. Naast het maken van lijstjes leg je ook graag de liefste briefjes klaar voor je kroost. Fijne schooldag -xxx- mama.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen