Oefenen maar! 10x manieren van zoenen om vandaag nog te proberen

Algemeen Valéry de Voijs 28 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Maak die Labello er maar bij want grote kans dat jij na het lezen van dit artikel even wilt oefenen. Of ben jij een doorgewinterde snoeperd en zijn deze manieren van zoenen niets nieuws?

Het kan zo ontzettend heerlijk zijn: een potje lekker zoenen. Maar dan wel met iemand waar je een fijne klik mee hebt natuurlijk

Zoenen

Ga er maar eens goed voor zitten en oefenen maar:

1. French kiss

Dat deze klassieker op de eerste plek staat was wel te verwachten. Een heerlijk romantisch potje zoenen met tong. Heerlijk (maar dan wel als er geen knoflook op het menu staat)

2. Kus in de lucht

Heel eerlijk, je voelt je toch net een Franse actrice als jij je vrienden een kusje in de lucht toewerpt? Of je er fan van bent of niet: we geven toe dat het best handig kan zijn als jij net heel wat lagen make-up op hebt.

3. Mini kusje

Eigenlijk kun je dit kusje niet eens een echt kus noemen. Jouw lippen raken op een hele zachte rustige manier de lippen van de partner in crime. Voor een fractie van een seconde groeten jullie lippen elkaar, voor je je hoofd wegdraait.

4. Voorhoofdkus

Deze kus zegt misschien wel meer dan duizend woorden. Of je nu je kids een nachtkusje geeft op hun voorhoofd, of jouw partner jou kust na een intense vrijpartij, met deze kus laat je de ander voelen hoeveel je van hem/haar houdt.

5. Handkusje

Schattig, speel, flirterig: do we need to say more?

6. Nekkusjes

Oeh.la.la. Hét kusje dat we niet kunnen weerstaan. Zachte zoentjes achter je oor, aan de zijkant van je nek, in je hals…. wij kunnen er wel wat mee

Waarom je je kind beter niet kunt dwingen een kus te geven aan iemand

7. Vlinderkusjes

Nog nooit van gehoord? Geen ramp. Wij ook niet. Maar waarschijnlijk heb je ze onbewust vast weleens gegeven of gekregen. Als jullie wangen elkaar raken, en jij met je ogen knippert zal jouw partner zacht gekietel voelen van je wimpers op zijn huid. Schattig toch

8. Bijtkusjes

Jullie zijn heerlijk aan het zoenen als jij zijn onderlip zachtjes tussen je tanden neemt en er zachtjes op bijt. Met de nadruk op ‘zachtjes’. Heerlijk. Vooral als je partner volle lippen heeft, gaat hij/zij gegarandeerd vlinders krijgen.

9. Ooglidkusjes

Vooral als iemand gehuild heeft, is dit een super liefdevol gebaar om te troosten. Een klein zacht kusje op een ooglid kan alle zorgen van de wereld laten verdwijnen. Trust me

10. Neuskusjes

Je weet wel, zoals ze het op Alaska doen. Met de puntjes van de neus tegen elkaar wrijven. Wij kennen niemand die hier niet gelukkig van wordt!

5 vrouwen onthullen welke ruzie hun bijna hun relatie kostte

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Mind Body Green

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme