Julia van Buuren
Julia van Buuren Celebs 20 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 influencers worden in 2024 moeder

2024 komt eraan en dit betekent een nieuw jaar om mooie herinneringen te maken. Voor deze influencers is 2024 extra speciaal, dit is namelijk het jaar dat zij moeder worden.

Deze aanstaande moeders delen online met hun grote aantal volgers het verloop hun zwangerschap. 2024 wordt het jaar dat zij hun kind mogen verwelkomen.

5x influencers die moeder worden

1. Sem de Coninck

De 23-jarige Sem werd bekend door haar deelname aan het zevende seizoen van Ex on the Beach. Inmiddels heeft zij haar grote liefde Jason Burgers gevonden en verwachten zij in januari 2024 hun eerste kind. Op haar TikTok-kanaal deelt ze zowel de positieve als negatieve kanten van haar zwangerschap en vertelt ze onder andere wat ze wel en niet wil gaan doen als het gaat om de opvoeding van haar kind.

@semdeconinck

Ik spreek hier in ik vorm, maar dit is natuurlijk hoe Jason en ik dit samen zouden doen! 🤍 Met mijn code ‘SEM20’ krijg je 20% korting op de lashes van @LASH BABE™ Heel veel nieuwe soorten & maten in de holiday collectie! Shopze 🫶🏼 #fy #fyp #pregnant #35weekspregnant #grwm #makeup #makeuproutine #bylashbabe

♬ origineel geluid – Sem de Coninck

2. Myron Koops

Myron Koops is 26 jaar en werd bekend door haar relatie met Youtuber Enzo Knol. Zelf is ze personal trainer en samen met haar vriend startte zij het sportkledingmerk KP Active. Eind november maakte Myron haar zwangerschap op Instagram bekend met onderstaande foto. Op TikTok deelt zij wekelijks baby-updates met haar volgers.

3. Sanne de Kramer

Model Sanne de Kramer (23) verwacht in 2024 haar eerste kind met haar vriend, producer Bryan du Chatenier, ook wel bekend als Trobi. Op Instragram deelt ze prachtige foto’s met haar zwangere buik. Ook vertelt ze in video’s op haar TikTok-kanaal welke producten ze aanschaft en wat haar musthaves zijn tijdens de zwangerschap.

4. Zoey Ivory van der Koelen

De dertigjarige Zoey Ivory is model en werd in 2016 tot Miss Nederland gekroond. Samen met haar vriend Julius van Sauers verwacht zij in 2024 een kind. Op Instagram deelt zij de belangrijke mijlpalen in de zwangerschap, zoals de gender reveal en het moment dat zij haar vriend over de zwangerschap vertelt.

 5. Julia de Bruin

De 24-jarige Julia begon als youtuber en is inmiddels ook eigenaar van haar webshop trendymusthave.nl. Ze is al acht jaar samen met haar vriend Tycho van der Waall en in 2021 werd zij moeder van haar zoon Levv. Inmiddels is zij weer zwanger en wordt zij in 2024 voor de tweede keer moeder. Zij deelt online veel over hoe zij het leven als jonge moeder ervaart. Grote kans dat dit bij haar tweede kind niet anders zal zijn.

@juliajohannadebruin

zo dankbaar voor dit wondertje💙💗 April 2024🥹 Wat denken jullie? Een broertje of zusje voor Levv? Binnenkort hebben we al de gender reveal!🤰 #zwanger #ikbenzwanger #zwangerschapsaankondiging #mommytobe #zwangerschapstest #baby zwangerschapsaankondiging #baby2 #zwangervanbaby2 #grotebroer #wijkrijgeneenkindje #tweedezwangerschap #pregnacy #preggy #mommytobe #parentstobe #pregnacyannoucement #zwangerschapsshoot #gezin #april2024 #babynummer2

♬ Turning Page – Sleeping At Last

5 influencers die recent moeder zijn geworden en jou voorbereiden op het moederschap

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme