5 influencers die recent moeder zijn geworden en jou voorbereiden op het moederschap

Celebs Julia van Buuren 27 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Ben jij in verwachting? Deze influencers zijn recent moeder geworden en bereiden jou helemaal voor op de kraamperiode en het moederschap.

Moeder worden kan best spannend zijn, zeker als het om je eerste kind gaat. Daarom is het fijn om ervaringen en verhalen van anderen te horen.

Deze moeder-influencers inspireren

Deze influencers gingen je voor en inspireren anderen (aanstaande) moeders.

1. Joan Pronk

De 27-jarige Joan Pronk werd bekend door het winnen van Love Island. Later vond zij de liefde bij De Bachelorette-deelnemer Niek Marijnissen. Hun dochter Jazzy werd op 26 oktober geboren. Joan neemt geen blad voor haar mond als het gaat om haar gevoel: “Het gebrek aan mobiliteit (doordat ik ben geknipt), de hormonen die door je lijf gieren, het niet kunnen slapen, de zweet aanvallen in de nacht, borstvoeding die zeer deed, moeilijk naar het toilet gaan, de onzekerheid, het was best moeilijk om er dan tegelijkertijd van te kunnen ‘genieten’… Tijd heelt, en gelukkig gaat het proces snel door de onvoorwaardelijke liefde die je ervoor terug krijgt.” Deze eerlijkheid kan een grote hulp zijn voor andere (aanstaande) moeders.

2. Lio Verborgh

Love Island zorgde ervoor dat Lio Verborgh (24) bekendheid verwierf. Zij kreeg door het programma een relatie met haar huidige vriend Marvin Trentels. Op 30 augustus dit jaar zijn zij ouders geworden van hun zoon Jack. Lio deelt op Instagram en TikTok op een humoristische en liefdevolle manier veel beelden van haar zoon.

@lioverborgh

♬ New Home by Austin Farwell – GetBy

3. Jessie Jazz Vuijk

Jessie Jazz (28) is model en verkondigde Nederland tijdens de Miss Universe-verkiezingen. Ook richtte zij het platform SheFlore op. Haar partner, presentator en Youtuber Kaj Gorgels, is eveneens geen onbekende in de mediawereld. Jessie en Kaj verwelkomenden hun zoon Xavier met veel liefde op 11 oktober. Jessie deelt online de (spirituele) reis die zij doormaakt door moeder te worden. Ook uit zij haar liefde voor het vrouwlijke geslacht en hoe positief zij dit ervaart: “Wat zijn wij voor fantastische wezens en waartoe zijn we in staat? Als we dit kunnen, kunnen we toch alles?”, laat zij op Instagram weten.

4. Rianne Meijer

De 30-jarige Rianne Meijer begon als model en is inmiddels ook een bekende Nederlandse influencer. Vorige jaar trouwde zij met haar liefde Roy Atiya. Rianne was eerder al opehartig over de twee miskramen die zij heeft gehad en de angsten die daardoor speelden tijdens haar meest recente zwangerschap.

Op 11 november kondigt zij de geboorte van haar zoon George aan op Instagram. Rianne staat bekend om het delen van realistische beelden in plaats van het perfecte plaatje. Dit is, nu zij moeder is geworden, niet anders.

 5. Myriam Ahmadi

Myriam Ahmadi (33) is Youtuber en influencer. Haar man Nesim El Ahmadi is eveneens een bekende mediapersoonlijkheid. Eerder deelde zij online al het lange ivf-traject dat ze in België onderging om zwanger te kunnen worden. Uiteindelijk raakte ze in verwachting en 8 februari werden Myriam en Nesim trotse ouders van hun zoon Assad.

Inmiddels is hun zoon al bijna tien maanden oud. Myrian deelt veel tips omtrend het moederschap en producten die het moederschap makkelijker kunnen maken.

@myriamahmadi

A day in my life as a mom with my 8 months old baby boy ❤️@organixnl Wij zijn sindskort overgestapt naar de biologische opvolgmelk van Organix en tot nu toe heel tevreden over! #parents #parentsoftiktok #momlife #momtok #vlogtiktok

♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

5x positiviteit van jonge moeder Zaar Goedemans

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme