Julia van Buuren
Julia van Buuren Celebs 9 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

5x positiviteit van jonge moeder Zaar Goedemans

Met maar liefst 926 duizend volgers op TikTok bereikt de 20-jarige Zaar Goedemans, eigenlijk Zara, veel jonge mensen. Van haar zwangerschap tot aan de geboorte van haar dochter Macy Mae Zoé, kijkers leven met haar mee.

Wat maakt Zaar Goedemans zo speciaal? Vijf redenen waarom wij fan zijn.

Waarom wij fan zijn van Zaar Goedemans

Zaar groeide op in het centrum van Amsterdam maar woont momenteel in Hoorn. Ze raakte op 20-jarge leeftijd ongepland zwanger.

1. Jong en positief

Zaar Goedemans laat veelal haar skin care routine en a day in the life’s zien, hier heeft ze veel kijkers meer gewonnen. Ze praat over haar leven en ervaring om op jonge leeftijd in verwachting te raken. Waar jong zwanger zijn vaak negatief wordt belicht, laat Zaar de positieve kanten zien. “Mensen stellen een zwangerschap vaak zo lang mogelijk uit, maar ik wil die andere kant juist laten zien. Ik kan het taboe rond vroeg moeder worden doorbreken. Ik leef nu niet meer alleen voor mezelf, maar ook voor een ander”, benoemt Zaar Goedemans in een interview met LINDA.meiden.

2. Open over geloof

Zaar is christelijk en praat openlijk over haar geloof en de steun die ze hier nu uit put. “Ik ben christelijk opgevoed maar deed er lang niks mee. Ik deed eigenlijk alles wat God verboden heeft.” Ze was dj, ging veel uit, dronk veel alcohol en blowde. Ook kampte ze met een depressie en bipolaire stoornis. Maar onlangs heeft ze een grote omslag gemaakt, ze is veel bezig met haar geloof en ervaart daardoor veel rust en vrede. “Ik ben nu eindelijk gelukkig”, laat ze weten in een video.

@zarajanice

realistic grwm 😭🩵 #grwm #zaargoedemans

♬ origineel geluid – Zaargoedemans 🍓

3. Familie op nummer 1

Zaar vertelt in haar video’s dat ze tijdens haar zwangerschap weer is ingetrokken bij haar ouders in Hoorn. Zij steunen haar veel tijdens het hele proces. Haar ouders worden dan ook vaak in de video’s benoemd en haar dankbaarheid is groot.

4. Mooie visuals

Je kunt niet om de prachtige aesthetics heen. Van de roze achtergrond bij de get ready with me’s tot de liefdevolle foto’s met dochter Macy. Alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. Denk je aan Zaar Goedemans dan denk je aan zachte kleuren, rozen en bijpassende outfits, ook wel de clean girl aesthetic genoemd.

5. Power vrouw

En als laatste laat Zaar zien hoe krachtig zij is door haar eigen keuzes te maken. Op een jonge leeftijd een kindje op aarde zetten, verhuizen naar haar ouders, een goede band met de vader van haar baby; ze neemt de controle over haar eigen leven en bepaalt zelf hoe zij deze indeelt. En daar straalt veel kracht, positiviteit en geluk vanaf.

Nadia (28): ‘Ik was tienermoeder en kreeg veel te maken met vooroordelen’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme