Lekker loeren: deze 10 influencers verwachten in 2022 een baby

Celebs Demi de Boer 21 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Influencers delen bijna alles met hun volgers. Dat is super leuk, zéker als iemand zwanger is. Zo krijg je een kijkje in hun leven en kunnen we bovendien genieten van de prachtige zwangerschapsfoto’s die zij maken.

Deze tien influencers zijn momenteel zwanger en laten dat met mooie foto’s weten op Instagram. Wie weet krijg je wel inspiratie voor je eigen foto’s en anders kun je ook gewoon lekker gaan zitten en deze prachtige vrouwen en hun buiken bewonderen.

Zwangere influencers op Instagram

Deze influencers delen trots met hun volgers, dat zij zwanger zijn.

1. Dee

Na een heftige periode met veel tegenslagen, heeft Dee drie weken geleden met haar volgers gedeeld dat zij eindelijk zwanger is. Vanaf nu kan zij met trots foto’s van haar prachtige buik delen op Instagram.

2. Negin Mirsalehi

Negin staat bekend om haar mooie Instagram foto’s. Ze heeft daarnaast veel gedeeld over haar kinderwens en de zwangerschap. Op deze foto is zij dertig weken zwanger en een écht plaatje.

3. Danique Bossers

Danique runt al jaren haar eigen kledingbedrijf, heeft een sieradenmerk en een eigen boek geschreven. Toch heeft ze ook nog alle tijd om te shinen met haar buik. Ze wordt binnenkort moeder van haar tweede zoontje.

4. Bibi Breijman

Bibi deelt deze mooie foto om haar volgers een fijne Pasen te wensen. Na een vervelend begin van haar zwangerschap, lijkt ze nu te kunnen genieten. Hopelijk krijgen we binnenkort een kijkje in haar leven met een tweede kindje.

5. Naomi van As

Oud-hockeyster Naomi van As, deelde een aantal weken geleden dat zij zwanger is. We hopen dat ze, samen met haar partner Sven Kramer, kan genieten van deze bijzondere periode.

6. Tabitha

Zangeres en influencer Tabitha laat vandaag weten dat zij een tweede kindje verwachten. Ze zien er dolgelukkig uit!

7. Ellen Hoog

Oud-hockeyster Ellen is net als haar ex-collega óók zwanger van haar tweede kindje. Ze is dus tegelijk zwanger met haar goede vriendin en zakenpartner Naomi van As, we love it!

8. Hanna van Til

De vriendin van radio-dj Frank van der Lende is ook in verwachting van een baby. Frank deelde vorige week deze mooie foto, waarop zij beide stralen.

9. Annika Verwest

Annika, de partner van Tiesto, is voor de tweede keer zwanger. Ze houdt haar volgers op de hoogte, door deze foto vanuit het zonnige California.  Ze mag haar dochter binnenkort blij maken met een klein broertje.

10. Jorien Renkema

Jorien, Radio-dj bij 3FM, is zwanger van haar eerste kindje. Ze plaatste deze vrolijke foto vanuit het zonnige Ameland.

Van plat tot bol: zo ziet 20 weken zwangerschap eruit bij deze vrouwen

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme