WOW! Deze moeder gaat viraal wanneer ze haar zwangerschapsbuik laat zien

Zwanger Valéry de Voijs 26 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Als je dacht dat jij een grote buik had tijdens je zwangerschap hebben we nieuws voor je: deze vrouw verslaat iedereen met de grootte van haar zwangerschapsbuik.

Un-be-liev-able.

Grote zwangerschapsbuik

Het mag dan ook duidelijk zijn dat deze vrouw in verwachting is van een drieling. De zwangere Charlotte is alweer een tijdje bevallen, maar de video waarin zij haar buik toont gaat nog altijd viraal.

Op haar TikTok-account @tamingtriplets post de moeder een video waarin ze haar buik laat zien. En niet zomaar een buik! De video is ondertussen meer bijna 32 miljoen keer bekeken en is ruim 4.7 miljoen keer geliked.

In de video zegt Charlotte blij te zijn dat ze de 28 weken heeft gehaald. Ze toont haar blote buik en wijst aan waar baby A, baby B en baby C zich bevindt: “It’s not very comfy, but I don’t have any stretchmarks yet!”

In een andere video legt de moeder uit hoe ze ervoor heeft gezorgd dat ze geen stretch marks heeft gekregen. Ze dronk namelijk wel een gallon (!) per dag (da’s ongeveer 3.7 liter water). Daarbij gebruikte ze dagelijks Cocoa Butter Bio Oil en lette ze op haar dieet. En daarbij ontkent de moeder niet dat het krijgen van stretch marks aan je genen ligt.

@tamingtriplets

Every week I get bigger I think “I can’t stretch anymore…” and then I do!!! Women are warriors. #highriskpregnancy #firsttimemom #triplets

♬ Send Me on My Way – Vibe Street

Moeder bevalt van drieling, maar krijgt de verrassing van haar leven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme