Moederdag tip: Films op Netflix met sterke moeders in de hoofdrol

Lifestyle Chiara Izelaar 9 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Heb je aanstaande zondag – om welke reden dan ook – geen zin in teveel poespas? Vier Moederdag dan lekker laid back met je favo snacks en een Netflix marathon. In deze hilarische, inspirerende en herkenbare films staat het moederschap centraal. Op deze manier sta je toch stil bij deze bijzondere dag!

No bake mini cheesecakes met Kinder chocolade voor bij de film!

Mother’s Day

De titel verklapt waar de film over gaat, namelijk de viering van moederdag. In de film volgen we de perikelen van een stel moeders en dochters. Één ding is zeker, deze Moederdag zal niet snel worden vergeten door alle avonturen. In deze hilarische comedy schitteren sterren, zoals Jennifer Aniston, Kate Hudson en Julia Roberts.

Bad Moms

Bad Moms gaat over een moeder die haar gezin altijd op de eerste plek zit. Hoe hard ze ook werkt voor haar man, kids en baas, het is nooit voldoende. Op een gegeven moment knapt er iets bij Amy, waardoor ze besluit maling te hebben aan de ongeschreven regels voor het moederschap. Hierdoor krijgt haar leven een andere wending.

Fun mom dinner

Vier moeders komen elkaar tegen bij de kinderopvang en besluiten bijeen te komen voor een gezellig etentje. Tijdens dit etentje komen ze erachter dat hun hele leven om hun kinderen draait. They need a break en die nemen ze ook. Met alle hilarische gevolgen van dien.

My happy family

Moeder Manana woont samen met haar man, kinderen, schoonzoon en ouders in een appartement. Wanneer ze haar traditionele Georgische huishouden van meerdere generaties wil verlaten neemt niemand haar serieus. Op de avond van haar verjaardag hakt ze de knoop toch door.

Mothers and Daughters

Wanneer de alleenstaande rockfotografe Rigby onverwachts zwanger valt haar toekomstdroom in het water. Langzaam, maar zeker begint ze te begrijpen dat een kind krijgen niet niets is. Hierdoor verandert haar kijk op haar eigen moeder én het moederschap.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme