Moederdagtip: laat van een kindertekening een sieraad maken

Kinderen Lisa van den Akker 6 mei 2021
Leestijd: 1 minuut

Moederdag staat weer voor de deur, en ieder jaar is het weer een ware struggle om een leuk cadeautje te verzinnen. Dus ben jij nog opzoek naar een cadeautje voor je moeder, vrouw of vriendin? Dan hebben wij een gouden (of zilveren) tip voor je, en het heeft te maken met een kindertekening!

Een kindertekening of knutselwerkje is natuurlijk het geijkte moederdagcadeau. Maar wat als je die kindertekening dit jaar eens naar een nieuw niveau tilt? Hoe dan, horen we je vragen, nou door hem te vereeuwigen als sieraad!

Van kindertekening tot sieraad

Het is een simpel maar, vinden wij, geniaal idee. Van een kindertekening een prachtig sieraad maken. Scribbled Jewelry doet het en het resultaat is prachtig. Het werkt eigenlijk heel eenvoudig, je kiest een kindertekening (dat is misschien nog wel het moeilijkste deel). En die kun je via de site van Scribbles Jewelry uploaden. Zij maken er vervolgens een 3D ontwerp van en maken daar weer een sieraad van.

De 10 heerlijkste moederdagcadeaus voor jou op een rij

Super leuk dus om een sieraad te maken van een tekening van je eigen kind, maar misschien heb je nog een mooie kindertekening van jezelf die je in een sieraad kunt laten veranderen voor je eigen moeder. Een tekening van je eigen kind voor oma mag natuurlijk ook!

Het resultaat

Ben je benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Op hun Instagram vind je heel veel mooie voorbeelden van de sieraden die ze maken. Wij zouden zeggen, het perfecte cadeau voor Moederdag!

8x baargoud: cadeautips voor een kersverse mama, van haar partner

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen