Momtalk #2 over het consultatiebureau: ‘Ik heb weleens gelogen’

Opvoeden Redactie 12 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

In Momtalk bespreken Lisa, hoofdredacteur van Famme, en redacteur Laura lastige kwesties omtrent het ouderschap en zwanger zijn. Ze vertellen over hun eigen ervaringen en geven antwoord op lastige en soms gênante vragen.

In deze tweede aflevering van Momtalk hebben Lisa en Laura het over een onderwerp waar iedere ouder mee te maken krijgt. Namelijk: het consultatiebureau. Ze beantwoorden vragen zoals: “Wat is het raarste advies dat je hebt gekregen?” En: “Heb je weleens gelogen bij het consultatiebureau?”

#2 Momtalk over het consultatiebureau

Lisa is moeder van vier kinderen en Laura is moeder van drie kids. Genoeg ervaring dus met het consultatiebureau. Zo biecht Lisa op dat ze weleens heeft gelogen bij het consultatiebureau. “Dan zei ik bijvoorbeeld dat ik al met hapjes was begonnen, terwijl het niet zo was”, vertelt ze. “Maar nooit over erge dingen hoor!”, voegt ze er snel aan toe.

Laura vertelt dat ze het bij haar weleens mis hebben gehad, waardoor ze twee weken lang in de stress zat en dacht dat ze haar dochter niet genoeg melk gaf.

Volgende week

Binnenkort staat er weer een nieuwe Momtalk online. Dan hebben Lisa en Laura het over voeding. Kijk je weer?

Lianne (37): ‘Je kind is nog net niet ondervoed, zeiden ze op het consultatiebureau’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen