Momtalk #3 over voeding: ‘Ik heb tot 3 jaar borstvoeding gegeven’

Opvoeden Redactie 19 mei 2023
Leestijd: 1 minuut

In Momtalk bespreken Lisa, hoofdredacteur van Famme, en redacteur Laura lastige kwesties omtrent het ouderschap en zwanger zijn. Ze vertellen over hun eigen ervaringen en geven antwoord op lastige en soms gênante vragen.

In deze derde aflevering van Momtalk hebben Lisa en Laura het opnieuw over een onderwerp waar veel ouders vragen over hebben. Namelijk: voeding. Ze beantwoorden vragen zoals: “Wilde je altijd al borstvoeding geven?” En: “Vanaf welke leeftijd kreeg je kind snoep?”

#3 Momtalk over het consultatiebureau

Lisa is moeder van vier kinderen en Laura is moeder van drie kids. Genoeg ervaring dus met voeding. Van borstvoeding tot de eerste hapjes, in deze aflevering beantwoorden ze al jullie vragen. Zo vertelt Lisa dat ze haar kinderen tot maar liefst drie jaar borstvoeding heeft gegeven. “Het voelde gewoon goed.”

En Laura biecht op dat ze wel weet wat een moeilijke eter is. “Mijn dochter van vier eet bijna niets.” Ook geven allebei de moeders toe dat ze weleens snoep gebruiken om hun kinderen om te kopen. “Niet heel pedagogisch verantwoord hoor!”, voegen ze er lachend aan toe.

Volgende week

Binnenkort staat er weer een nieuwe Momtalk online. Dan hebben Lisa en Laura het over slapen. Kijk je weer?

Momtalk #2 over het consultatiebureau: ‘Ik heb weleens gelogen’

Momtalk #1 over slapen: ‘Slaaptekort daar ben ik aan gewend geraakt’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen