De leukste films om dit najaar samen met je kind te kijken (met winactie)

Nieuws Wilma Groothuis 15 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

De wintermaanden komen eraan. De tijd dat we heerlijk met een warme mok chocolademelk en een dekentje met het gezin op de bank zitten. Een leuke film kan daarbij uiteraard niet ontbreken. Gezellig samen met je kind, of in je eentje tijdens een me-time-momentje.

Als het buiten koud en nat is, doen we niets liever dan lekker warm binnen zitten. Kaarsjes aan, wat lekkers erbij en je helemaal laten gaan in een leuke film. En leuke films zijn er genoeg, ook bij Pathé Thuis. Hier kun je films bekijken die net in de bioscoop zijn geweest, maar ook oude klassiekers waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Thuis een kleine bioscoop maken

Hoe leuk is het om thuis een kleine bioscoop te maken? Maak de woonkamer gezellig door kussentjes en dekens neer te leggen. Doe de lichten uit, steek kaarsjes aan en pak lekker eten en drinken erbij. Met deze Pathé Thuis-films heb je gegarandeerd een geslaagde tijd.

Pathé Thuis-films voor jou en je kind(eren)

Met deze films heb je straks zeker weten een blije peuter in huis.

1. De Bellinga’s: Huis op Stelten

De familievloggers Bellinga worden uitgeroepen tot de beste vloggers van het jaar. Wanneer de ouders samen een weekendje weg gaan om dit te vieren, zijn de dieven Sam en Bram enorm jaloers. Ze bedenken samen een plannetje voor het stelen van de gouden winnaarsbeker.

2. Stoere Frans

De negenjarige Franz is de kleinste van zijn hele klas en hij heeft een piepstemmetje. Hij wordt hierdoor geplaagd door meiden uit zijn klas. Nadat hij de stoere influencer Hank heeft gezien, gooit Franz het roer helemaal om. Hij volgt de tien stappen om een stoere kerel te worden.

3. De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

In deze sinterklaasfilm brengt het jonge pietje Fernando onbedoeld bijna het Sinterklaasfeest in gevaar. Hij heeft namelijk de belangrijke taak gekregen om op Sinterklaas zijn gouden sleutel te passen. Maar dan mist hij per ongeluk de boot.

4. 2 Kleine Kleutertjes: Een Dag Om Nooit Te Vergeten

De 2 kleutertjes Anna en Joey gaan samen met hun oom naar de kinderboerderij. Daar is een klein geitje en Joey is meteen dol op hem. Wanneer ze samen ontsnappen uit de kinderboerderij, gaan de twee op avontuur.

5. Maya en het Gouden Ei

Maya de Bij hoort dat de koningin van plan is om haar met Willy te scheiden, vanwege de chaos die ze weer eens hebben gecreëerd in de bijenkorf. Dan besluit ze om met Willy samen op avontuur te gaan. Dit om te bewijzen aan de koningin dat ze met z’n tweeën wél te vertrouwen zijn.

6. Mamma Boe: Op Zoek Naar Thuis

Wanneer de rondtrekkende Ooievaar op de boerderij verschijnt, na een lange reis uit Zuid-Afrika, gaat ze haar eigen nest bouwen. Hierdoor begint Mamma Boe zich af te vragen wat eigenlijk een thuis is. En hoe weet je wat jouw thuis is? En soms moet je verdwalen om je weg naar huis te vinden.

Pathé Thuis films voor jou (en je partner)

Tuurlijk, met je kids een film kijken is hartstikke gezellig. Maar soms kun je er even aan toe zijn om een momentje voor jezelf te hebben. Daarom hier een lijstje met leuke Pathé Thuis-films speciaal voor jou. Aan jou de keus of je alleen kijkt, of samen met je partner.

1. Zwanger & Co

In Zwanger & Co krijgen we een inkijkje in een grote familie met vier zwangerschappen, vaders, moeders en (overgroot)opa’s. Van twintigers die er onzorgvuldig aan beginnen, tot aan een moeder met het legenestsyndroom die er alles voor over heeft om het nog een keer mee te maken.

2. Bullet Train

Een groep van sluip- en huurmoordenaars bevindt zich in een Japanse hogesnelheidstrein. Zij hebben allemaal individuele motieven, maar wat is de link die ze toch samen hebben? De trein gaat alsmaar sneller, waardoor de spanningen onderling ook sneller oplopen.

3. The Lost City

Schrijfster Loretta is op promotietour voor haar nieuwste boek, wanneer ze wordt ontvoerd door een buitengewone miljardair. Deze miljardair hoopt dat Loretta hem naar de oude schat kan leiden van de Verloren Stad die ze beschreef in haar laatste boek.

4. Alles is zoals het zou moeten zijn

Als na de geboorte van hun kindje de vriend van Iris opbiecht dat hij het kind nooit heeft gewild en met zijn nieuwe vriendin naar Afrika vertrekt, is Iris woedend. Haar zelfmedelijden en de hoeveelheid alcohol komt haar moederschap, baan en sociale leven niet ten goede.

5. Top Gun: Maverick

Maverick zit na dertig jaar nog steeds goed op zijn plek bij de marine als Top Gun-piloot. Plotseling moet hij als mentor de allerbeste piloten voorbereiden op hun moeilijkste missie ooit. Als testpiloot zoekt hij vaak zijn grenzen op en hij negeert de promoties waarbij hij niet meer zou mogen vliegen.

Winactie

Ben je enthousiast geworden? Dan hebben wij goed nieuws! Wij mogen tien Pathe Thuis-codes weggeven. Met een code kun je gratis een film naar eigen keus kijken. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Of reageer op Instagram onder onze post. Goed om te weten: je maakt meer kans om te winnen als je ons volgt op Instagram!

Van Lumi tot Nieve: dit zijn de leukste babynamen voor een winterbaby 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme