Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Eropuit 9 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste pop-up campings in Nederland voor het hele gezin

Dit jaar helaas geen festivals, maar daarvoor in de plaats: pop-up campings! Kamperen met een festivalsfeertje, relaxed voor je tentje met een kampvuurtje. Yoga-sessies in de natuur en een overload aan lekker eten. Klinkt goed toch? Dus wil je er nog even een weekendje (of weekje) tussenuit? Kijk dan eens naar deze leuke pop-up campings voor het hele gezin.

Door heel Nederland zijn deze leuke campings te vinden, dus grijp je kans om weer eens een ander deel van ons prachtige kikkerlandje te ontdekken!

Pop-up campings voor het hele gezin

Deze vijf pop-up campings hebben een heerlijke festival vibe én zijn kindvriendelijk. Zeker het overwegen waard dus.

Camping Wildevier

Back to basic, en toch een fijne sfeer. Dat vind je op camping Wildevier. Deze camping is een initiatief van drie ondernemers uit de festival- en culturele evenementenwereld, bij wie de Coronacrisis hard aankwam. Het is een ‘boscamping’ met simpele voorzieningen, maar met alle leuke extra’s. Reken er maar op dat je regelmatig verrast zult worden met gitaarmuziek rond het vuur, verse broodjes in je campingbed, of bijvoorbeeld een boek uit de minibieb. Een camping waar je smartphone aan de kant kan en je lekker kunt loungen in één van velen hangmatten.

Camping Kallumaan

Zoek je festivalsfeer? Dan moet je hier zijn. Temidden van een prachtig stukje onontdekte natuur vind je familiecamping Kallumaan. Vier de zomer in juli en augustus in dit tijdelijke dorp vol wilde natuur, strandjes en creativiteit. Er is een timmerdorp, heerlijke foodtrucks een sauna en nog veel meer! Een perfecte festivalplek om even te onthaasten.

Glamp Outdoor Camp

Wil je liever iets meer luxe? Dan zit je goed bij Glamp Outdoor Camp. Dit is super de luxe glamping midden in de ongerepte natuur. Je hebt je eigen privé santair en voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd. Of ze kunnen zich vermaken bij de naastgelegen (binnen)speeltuin.

Camping De Wereld

Nog zo’n gaaf idee van ondernemers uit de festivalsector. Camping De Wereld biedt een festivalcamping gelegen in de mythische bossen van de Overasseltse en Hatertse Vennen, onder de rook van Nijmegen. Je vindt hier luxe ingerichte tipi’s en yurts met een eigen spoeltoilet en douche. Verder zijn er veel bijzondere activiteiten zoals yoga en muziek. En er is een heus hangmattendorp en je vindt er ook nog eens wellnessvoorzieningen!

De Camphanen

Liever niet in een tent? Boek dan een camper bij De Camphanen.  25 unieke vintage voertuigen staan voor je klaar om in te logeren. Gelegen aan de duikplas in recreatiegebied De Groene Heuvels in Ewijk. Ideaal voor gezinnen met een knuffelbos met wildlife knuffels en een kinderdisco. Als de kids slapen, is het tijd voor de ouders om te feesten. Met een strandbar voor alles aan eten en drinken en daarna kunnen de voetjes van de vloer in de silent disco.

Lees ook:

Campingetiquette: zó houd je kamperen leuk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme