Rapper Donnie wordt opnieuw vader: ‘Eindelijk mag ik het zeggen’

Nieuws Lisa van den Akker 11 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Rapper Donnie, bekend van zijn Snelle Planga en recente hits als Bon Gepakt heeft op Instagram goed nieuws aangekondigd. Hij wordt namelijk voor de tweede keer vader. De baby wordt in augustus verwacht meldt de rapper.

De rapper maakte het nieuws gisteren via zijn Instagram bekend.

Rapper Donnie krijgt tweede kind

“Lieve mensiesss, eindelijk mag ik het zeggen 😍 Baby nummer 2 is on the way 👶🏼 Release date Augustus 2022 😂🥰❤️” Schrijft Donnie, die eigenlijk Donald heet, onder zijn foto. Donnie is al vader van zoontje Odín Donny.

Tekst gaat verder onder de foto.

Zelf geen vader

In een openhartig interview met Art Rooijakkers in het programma Rooijakkers over de vloer vertelde Donnie begin dit jaar dat hij zelf weinig contact heeft met zijn vader. Al vanaf jonge leeftijd speelt zijn Zweedse vader geen rol in zijn leven. De twee hebben nu soms contact, maar dat gaat niet altijd even soepel.

De situatie heeft hem veranderd vertelt hij aan Art: “Ik wil er wél zijn voor mijn kleine man. Omdat ik nu zelf vader ben geworden, krijg je ineens die spiegel voor. Als ik nu wegga, is het niet dat ik er 27 jaar niet ben. Dat is best wel koud. Voorheen romantiseerde ik het idee dat hij er niet was, en dacht ik dat hij druk was. Pas nu besef ik dat je het kan romantiseren, het is eigenlijk heel erg.”

Na een heftige periode, deelt influencer Dee goed nieuws

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme