Redactie
Redactie Nieuws 8 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Een recordaantal pageviews in oktober voor Famme

Een nieuw record voor Famme! We behaalden in oktober maar liefst 7,1 miljoen pageviews. Het vorige record stond op 6 miljoen pageviews in juni van dit jaar.

Famme maakt dit jaar een sterke bezoekersstijging door. Ter illustratie: in oktober 2022 gaat het om een stijging van bijna 600 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Die maand hadden we iets meer dan 1 miljoen pageviews.

Op Famme lees je over zwangerschap, baby en peuter

We hebben dit jaar met Famme een vernieuwde contentstrategie ontwikkeld en doorgevoerd. Ook gaven we Famme een nieuw jasje (daarover lees je hier).

Je leest op Famme dagelijks mooie en eerlijke verhalen over zwangerschap, baby en peuter: van vruchtbaarheidsproblemen en zwangerschapskwaaltjes tot kraamtranen en peuterdriftbuien. Daarbij ligt de focus altijd op bewust, relaxt en positief ouderschap. De artikelen zijn persoonlijk, herkenbaar en informatief.

J/M Ouders

Ook J/M Ouders, de zus van Famme, maakt een sterke groei door. Waar J/M Ouders in oktober dit jaar maar liefst 3,5 miljoen pageviews genereerde, waren dat dezelfde periode vorig jaar nog maar 1 miljoen. Alleen in juni van dit jaar genereerde de website meer, toen ging het om 4 miljoen pageviews.

Op J/M Ouders (dat we onlangs ook een nieuwe look-and-feel gaven) lees je alles over het opvoeden en groot brengen van kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Van de eerste schooldag en opvoedstijlen en van pubergedrag tot seksuele voorlichting.

Dankzij jullie!

We willen jullie, lezers, ontzettend bedanken voor al jullie betrokkenheid, lieve berichten en tips. Door jullie kunnen we Famme elke dag nog beter maken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme