Rianne Meijer deelt open en emotioneel bericht over miskraam

Celebs Beautify.nl 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Niks op Instagram is wat het lijkt; iedereen deelt vaak alleen de mooie plaatjes en fijne momenten uit het leven. Toch weten we ook allemaal dat iedereen ups en downs ervaart – de één wat heftiger dan de ander. Tegenwoordig delen veel influencers persoonlijke verhalen over zichzelf waardoor we allemaal weten dat het gras niet altijd groener is aan de overkant. Rianne Meijer staat erom bekend dat ze altijd open en eerlijk is over haar leven en ze deelt dan ook graag de situaties achter de mooie plaatjes. Vandaag komt ze met een wel heel verdrietig bericht; ze heeft namelijk een miskraam gehad na zes weken zwangerschap.

Ze hoop dan ook dat deze boodschap anderen helpt om minder eenzaam te zijn.

Rianne Meijer deelt persoonlijk bericht

Geen één leven gaat enkel over rozen, zelfs niet als het je grotendeels alleen maar mee zit. Rianne Meijer is een succesvolle zakenvrouw, influencer, getrouwd, twee schattige hondjes en een prachtig nieuw huis.

Veel van haar avonturen maken we samen met haar mee omdat ze haar leven deelt op social media. Dat is natuurlijk makkelijk en leuk als alles goed gaat, maar als er iets verdrietigs gebeurt is dat openbare leven soms wel wat lastig. Zojuist deelde Rianne een bericht op Instagram waarin ze vertelt dat ze na zes weken zwangerschap een miskraam heeft gehad.

Een miskraam was en is een beetje taboe – er wordt niet vaak over gesproken. Toch zien we de laatste tijd dat veel vrouwen in gelijke situaties zitten en dit dan ook delen in de hoop steun te kunnen bieden aan anderen. En hoe moeilijk ook; Rianne doet hetzelfde. Het verdriet gaat niet weg, maar op deze manier kan je je verdriet wél delen en ook andere vrouwen het gevoel geven dat ze niet alleen zijn. Een zwangerschap is één van ‘s werelds mooiste wonderen, maar als het misgaat (wat helaas regelmatig zo is) dan is het ook extra pijnlijk en verdrietig.

Rianne.. één ding: bedankt voor het delen. En wij wensen je heel veel sterkte en liefde ❤

Hoe groot is de kans op een miskraam? Een overzicht per week

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme