Carrière of ouderschap? Deze celebrity neemt een drastisch besluit

Ouderschap Valéry de Voijs 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Iedere ouder met een veelbelovende carrière komt vroeg of laat voor de keuze te staan hoe hij zijn tijd het beste kan verdelen. Enerzijds wil je niets missen van de ontwikkeling van je kind, maar tegelijkertijd kun jij je ambities onmogelijk negeren. Deze celebrity noemt het ouderschap een ‘jongleertruc’, en neemt een besluit dat zijn hele carrière kan veranderen.

We gaan zijn knappe koppie weliswaar vreselijk missen, maar staan natuurlijk volledig achter zijn besluit.

Carrière of ouderschap

Laten we voorop stellen dat een succesvolle carrière en betrokken ouderschap natuurlijk prima hand in hand gaan. Je zult misschien tactisch met je tijd moeten omgaan, maar onmogelijk is het zeker niet. Deze acteur dacht daar toch anders over. In een interview met LinkedIn  geeft hij uitleg over zijn keuze.

Ryan Reynolds

De knappe Ryan Reynolds (45) heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. De Canadese acteur en producer zette zichzelf in Hollywood op de kaart door films als ‘The Proposal, ‘Definitley, Maybe’, en natuurlijk de hilarische film ‘Deadpool’.

Dat Reynolds een goede smaak heeft, gaan wij niet ontkennen. Na zijn relaties met Scarlett Johansson en Alanis Morissette, stapt de succesvolle acteur uiteindelijk in het huwelijksbootje met niemand minder dan de Gossip Girl-actrice Blake Lively. Samen krijgen zij drie dochters: James (6),  Inez (5) en Betty (2).

Ryan Reynolds stopt met acteren

Dat Reynolds het gevoel heeft te moeten kiezen tussen het ouderschap of zijn carrière kunnen wij enigszins begrijpen. De acteur is naast producer ook nog eens een succesvolle ondernemer. Hij heeft namelijk maar liefst vier bedrijven, waaronder het marketingbedrijf Maximum Effort. Drukke papa dus!

Vandaar dat Reynolds een break neemt van het acteren. In het interview met LinkedIn laat hij weten dat hij meer tijd wilt doorbrengen met zijn kids. Als de acteur aan het filmen is ziet hij zijn kinderen soms weken niet. Het afgelopen jaar heeft daar veel verandering in gebracht. De afgelopen maanden heeft Reynolds namelijk dagelijks met zijn kids en vrouw kunnen dineren. Iets wat voorheen niet vaak voor kwam.

De charmante vader laat weten dat hij het belangrijk vindt voor de ontwikkeling van zijn kinderen dat hij vaker thuis is. “Ik denk dat het heel belangrijk is voor hun ontwikkeling, en ik geniet er heel erg van om een aanwezige vader te zijn”, zegt hij in het interview. Hij kan er intens van genieten om zijn kinderen ‘s ochtends wakker te maken, en ze van school te halen. 

We hopen de acteerskills van Reynolds in de toekomst weer op het witte doek te kunnen bewonderen, maar voor nu wensen wij hem veel plezier met zijn gezin.

6x waarom spelen met je kind goed is voor je carrière

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme