Deze seks fetisjen kende je vast nog niet!

Lifestyle Chiara Izelaar 15 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

Misschien is vanilleseks – en dan bedoelen we niet de smaak, maar “gewone” seks – jouw favoriet. Of raak je helemaal wild van 50 Shades of Grey taferelen. Tja, ieder zijn ding toch? Ook in de slaapkamer! Nu zijn er bepaalde fetisjen die algemeen bekend zijn. Zo komen seksuele voorkeuren als voeten, golden showers en latex vaak voor. Toch tellen we veel meer fetisjen dan dit welbekende rijtje.

Je kunt het je wellicht moeilijk voorstellen, maar bepaalde objecten, activiteiten en zelfs ongelukken staan voor sommige mensen gelijk aan flink wat lust. Wedden dat jij de volgende seksfetisjen nog niet kende?!

Fornofilie

Het is heerlijk om je lover te ‘gebruiken’ als kussen. Maar er zijn sommige mensen die echt opgewonden raken om gebruikt te worden als meubelstuk.

via GIPHY

Formicofilie

Sommige mensen zijn er doodsbang voor, anderen mensen voelen zich onwijs aangetrokken tot insecten.

via GIPHY

Mechanofilie

Seks in de auto behoort thuis op iedereens bucketlist. Maar seks met je auto…

via GIPHY

Symphorofilie

Sommige mensen gaan nog een stapje verder en worden helemaal wild van verkeersongelukken en andere rampen.

via GIPHY

Somnofilie

Met andere woorden; zot zijn op seks met mensen die slapen. Zou Doornroosje toevallig dé ultieme fantasie zijn?

via GIPHY

Dendrofilie

Knuffelen met een boom is tot daaraan toe, maar je de liefde bedrijven met een boom… Toch zijn er mensen die seksueel opgewonden raken van bomen.

via GIPHY

Ursuagalmatofilie

Afstand nemen van je zachte, schattige teddybeer was geen makkie. Maar sommige mensen hechten wel heel veel waarde aan hun knuffelbeer, if you know what I mean.

via GIPHY

Autenopiofilie

En wij maar denken dat studenten, politie en zusterspakjes de juiste outfits waren voor rollenspelen. Wrong! Sommige mensen kruipen liever in de huid van een baby. Inclusief luier!

via GIPHY

Agalmatofilie

Iemand met agalmatofilie houdt – waarschijnlijk – héél erg van shoppen. En dan niet omdat kleding kopen zo ontzettend leuk is… De paspoppen zijn daarentegen een stuk interessanter.

via GIPHY

Knismolagnia

Een stoeipartij kan wel ‘s eindigen in een stevige vrijpartij. Tja, van ‘t één komt het ander. Dit wil niet zeggen dat je opgewonden raakt van kietelen, tenzij knismolagnia een van jouw fetisjen is.

via GIPHY

Salirofilie

In de modder rollen is geen punt voor mensen met een salirofilie fetisj. Vooral niet tijdens de daad. Zij vinden het juist hartstikke geil om hun partner vies te maken tijdens de seks. Okay… 

via GIPHY

Liquidofilie

It’s – a bit – in the name! Liquid; jazeker. Iets vloeibaars over je lichaam voelen druppelen staat bijna gelijk aan een orgasme. Salirofilie en liquidofilie zouden wel ‘s een perfecte match kunnen zijn!

via GIPHY

Hybristofilie

Menig vrouw is wel eens diep geraakt door een bad guy. Toegegeven; ze hebben iets wat we niet kunnen weerstaan. Maar crimineel gedrag? Dat gaat misschien een tikkie te ver. Toch zijn er vrouwen en mannen die opgewonden raken van iemand die de ergste misdrijven pleegt. Well you’ve been certainly hit by a smooth criminal!

via GIPHY

 

Ook héél bizar: Deze idiote wetten op het gebied van seks bestaan dus echt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen