6 tips voor een extra hete zomer

Gesponsord Redactie 8 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Alles plakt. Vooral omdat je kinderen nog niet helemaal doorhebben dat ijs smelt als je het niet snel genoeg opeet, maar zeker ook door de hitte. Met de zorg voor (kleine) kinderen schiet quality time met je partner er nog weleens bij in. Hoog tijd dus om deze zom​er een beetje up te spicen! Zo doe je dat.

1. Kom dat bed uit!

Het bed is comfortabel, dat snappen we. Maar iedere keer seks op dezelfde plek is een beetje eentonig. Probeer deze zom​er daarom eens iets nieuws. Duik de bosjes in, rijd ‘s nachts naar de duinen of houd het iets simpeler en maak het tuinhuisje onveilig. Whatever floats your boat – als het maar niet in jullie eigen bed is.

2. Ice, ice, baby

Met een raket of perenijsje kan dit een kleefboel worden, maar een gewoon ijsklontje kan voor flink wat opwinding zorgen in de slaapkamer. Beweeg het ijsklontje met je handen of je mond over het lichaam van je partner (of andersom) en ervaar wat kou met je kan doen. Geloof ons: je hebt ijs nog nooit zo snel zien smelten! 

3. Schaf wat goodies aan

Sextoys worden nog weleens gezien als een vervanger van de echte daad, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet het geval te zijn. Samen kunnen jullie flink wat plezier beleven met een speeltje tijdens de seks. Denk bijvoorbeeld aan vibrerende cockring die jullie beiden stimuleert. Of verwen hem (en/of jezelf) eens met een kleine vibrator. Die neem je ook nog eens gemakkelijk mee in de koffer als jullie tóch de deur uit gaan. Een andere leuke is een vibrerend eitje. Doe ‘m in in het openbaar en laat je partner met je spelen. Wedden dat jullie bij thuiskomst de kleren van elkaars lijf scheuren?

4. Bouw de spanning op

Als je hele dagen op elkaars lip zit, kan het zijn dat je de seksualiteit van je partner uit het oog begint te verliezen. Waar vroeger alleen een blik al voldoende was om naar de slaapkamer te stuiven, is er tegenwoordig iets meer voor nodig. Probeer de spanning eens op te bouwen. Raak elkaar gedurende de dag subtiel maar sensueel aan zonder dat daar verdere actie op volgt. Geen seks dus! Of tease elkaar een tijd lang zonder daarbij klaar te komen. Pas als jullie het echt niet meer houden, mogen jullie elkaar bespringen.

5. Praat over je fantasieën

Tuurlijk, jullie hebben het hele dagen over de kinderen, wat er vanavond op tafel staat en bij welke schoonmoeder jullie aankomende zondag op bezoek gaan. Maar hebben jullie het weleens over seks? Als je niet praat over wat je graag wilt, dan gaat het er hoogstwaarschijnlijk nooit komen. Wacht tot de kinderen naar bed zijn, pak er een fles van jullie favoriete drank bij en gaan met die banaan! Als je het lastig vind om zo’n gesprek aan te knopen, dan zijn er genoeg erotische spellen op de markt die jou daarbij helpen. Veel speelplezier!

6. Heb regelmatig seks

Als je weleens een tijd lang geen seks hebt gehad, dan weet je waar we het over hebben: na een tijdje verdwijnt de behoefte vrijwel volledig en weet je eigenlijk niet eens meer wat je mist. En dat terwijl regelmatig seks hebben juist hartstikke goed is voor je relatie! Probeer daarom regelmatig van bil te gaan. Mocht jullie drukke schema in de weg zitten, dan kun je er zelfs voor kiezen om jullie momentjes samen in te plannen. Misschien niet zo romantisch, maar hey, je moet er wat voor over hebben! 

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen