Eva ten Wolde
Eva ten Wolde Relatie 31 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

Let’s spice things up! Maak je seksleven (weer) spannend met déze tips

Gaat je voorkeur op dit moment eerder uit naar een afleveringetje Friends dan een stomende vrijpartij met je partner? Oké, dan wordt het hoog tijd om jou uit deze seksdip te verlossen. En nee hoor, daar hoef je niet meteen een zweep en handboeien voor aan te schaffen (maar het mág wel). Maak de seks weer spannend met déze eenvoudige tips.

Ooh, laaa, laaa: zó geef je seksleven weer een boost

Ready to spice things up?

1. Probeer iets nieuws uit in de slaapkamer

Heb je seksfantasieën die je nog nooit met je lover hebt gedeeld? Het is nú tijd om je kans te grijpen, want het klinkt alsof jullie wel toe zijn aan iets nieuws… Als je het lastig vindt om over je fantasie te praten, kan je het ook aan je partner laten zien. Geen woorden, maar daden!

2. Zorg ervoor dat jullie in de mood komen

Er zijn weinig dingen zo romantisch als een slaapkamer met kaarsjes, rozenblaadjes en zachte muziek. Het klinkt misschien stom, maar je lichaam ontspant écht van deze romantiek. En als je relaxed en in the moment bent, zal de seks ook veel fijner zijn…

3. Geef het voorspel een upgrade

Geen seks zónder voorspel. Dit zou een wet moeten zijn. Het voorspel maakt je opgewonden en zorgt ervoor dat je lichaam kan genieten van de quality time met je partner. En daarom mag je het nooit ‘afraffelen’! Dat doe je maar met andere dingen…

Probeer het voorspel spannender te maken door (ja, ja) iets nieuws te proberen! Masseer elkaar met een lekkere olie, pak er een bus slagroom bij of speel een spannend spelletje.

4. Daag je partner uit met je looks

Ken je dat? Je bent op een feest, je partner ziet er woest aantrekkelijk uit, je denkt de hele avond maar aan één ding en tegen de tijd dat je thuiskomt ben je er méér dan klaar voor. Rip it off.

Lok je partner zo nu en dan uit de tent met je looks. Daar hoeft het niet per se feest voor te zijn! Komt je partner zometeen thuis van werk? Doe even flink je best op je haar en make-up en wacht hem of haar op in je mooiste lingeriesetje…

5. Kom eens uit die slaapkamer!

De seks met je partner moet geen routine worden. Heb je wél dat gevoel? Kom die slaapkamer eens uit! Dat is de makkelijkste manier om jullie seksroutine te doorbreken.

Verplaats eens naar de douche, keuken, tafel of wasmachine. Het is toch zonde om ááál die ruimte in je huis of appartement niet te benutten?

6. Zorg voor een goede nachtrust

Ehm, slapen? Het ging toch om het boosten van je seksleven? Ja zeker! Een gebrek aan slaap heeft meer invloed op je libido dan je zou denken. Zorg er dus voor dat je ‘s nachts voldoende slaap pakt. En ja, uitzonderingen daargelaten… 😉

7. Liefde voor jezelf is alles

Liefde voor jezelf hebben geeft een hoop zelfvertrouwen. En dat zie je óók weer terug in je seksleven… Er valt een ongelooflijke last van je schouders als je met een trots gevoel naakt tegenover je partner kan staan. Liefde voor jezelf is écht underrated.

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme