Kun je je seksspeeltjes meenemen op vakantie?

Eropuit Chiara Izelaar 8 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

De vakantieperiode is aangebroken. En als jij deze zomer op vakantie gaat kun je vast niet wachten om je koffer in te pakken. Wordt het een romantische getaway? Dan mogen seksspeeltjes niet aan jouw bagage ontbreken. En op deze manier pak je ze veilig in.

Ruimbagage

Het is niet gek dat de regels op luchthavens steeds strenger worden. Mechanisch aangedreven snufjes worden dan ook grondig onder de loep genomen. De kans is groot dat jouw speeltjes ‘opvallen’. Zoals je weet wordt je handbagage door de scanner gehaald, om nog maar te zwijgen over de spulletjes die afgaan. Om te voorkomen dat andere vakantiegangers mee kunnen genieten van de inhoud van je handbagage is het verstandig om je privé uitrusting in je ruimbagage te deponeren.

Zien: Wat als de douane je sekstoys uit je koffer vist?

Thuisblijvers

Heb je hele dure seksspeeltjes in je nachtkastje liggen? Laat deze thuis. Luchthavenpersoneel is niet héél voorzichtig met het doorzoeken van onze reiskoffers. En het zou zomaar eens kunnen dat je speeltjes tijdens het in-en uitladen van de bagage beschadigd raken. Seksspeeltjes van groot formaat bestaan uit veel metalen deeltjes die gedetecteerd kunnen worden en bij het vuil kunnen eindigen. Evenals (BD)SM speeltjes en batterijen.

Wél inpakken

Houd het dus bij kleine, simpele speeltjes die je kunt opladen. Wil je je seksspeeltjes wel liever bij je houden in je handbagage – of heb je alleen handbagage geboekt -? Ga dan voor een speeltje in vermomming, zoals een trillend “lipstick” of “badeentje”. Daarnaast mag je 10 flesjes van elk 100 milliliter aan cosmetica kwijt in je handtas. Zorg ervoor dat één hiervan glijmiddel bevat. Lees in dit artikel waarom glijmiddel onmisbaar is op vakantie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen