3 x easy seksstandjes voor jou en je partner onder de douche

Relatie Gina Koninkx 9 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Seks onder de douche. Je bent er fan van of niet. Val jij in de eerste categorie? Lekker bezig. Val je in die tweede? Kom op, probeer het nog eens. Deze drie seksstandjes zijn namelijk best eenvoudig en je gaat er écht plezier aan beleven.

Seksstandjes voor onder de douche

Seks onder de douche heeft voornamelijk voordelen. Los van de kans op uitglijden natuurlijk. Je bent meteen van alle “mess” af en het is weer eens wat anders dan seks in de bedstee. Deze drie seksstandjes zijn ideaal voor jou en je partner onder de douche.

1. Laat je partner jou optillen

Oké, er gaan misschien de nodige bezoekjes aan de sportschool aan vooraf maar dan héb je ook wat. Als je partner je kan optillen (en in dit geval is het het makkelijkst als de man de vrouw optilt) vouw je je benen om hem heen.

Je partner moet jou omhoog houden tijdens dit standje, eventueel kan hij je een beetje tegen de muur aandrukken zodat hij wat meer grip heeft. Op deze manier kan hij diep in je komen. Niet het meest praktische standje, maar écht, na wat oefenen wordt dit een van jullie nieuwe favoriete seksstandjes.

2. Staande doggy positie

Nog iets te veel risico om je te laten optillen door je partner? Buig je dan voorover en doe de staande doggy positie. Je kunt je handen nog tegen de wand aanzetten zodat je wat stabieler staat. Ook bij dit standje kan je partner diep in je komen zodat jullie er beiden optimaal van kunnen genieten. En oh ja, handen genoeg om jouw clitoris tegelijkertijd te stimuleren.

LEES OOK: In a kinky mood? Probeer deze 4 onderdanige seksstandjes

3. Met één opgetrokken been

Wil je elkaar kunnen zoenen tijdens de seks? Ga dan recht tegenover elkaar staan. In plaats van dat je partner jou volledig optilt, til je één been omhoog welke hij kan vasthouden. Wordt het te zwaar? Dan wissel je gewoon van been. Ideaal! Welke van deze seksstandjes proberen jullie vanavond?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen