7x dingen die heel sexy zijn aan oudere mannen

Relatie Lisa van den Akker 5 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Niks mis met een jonge vent, maar eerlijk, oudere mannen kunnen óók heel erg sexy zijn. Dat geldt natuurlijk niet voor ze allemaal (bierbuik? nee, bedankt). Maar van de George Clooneys van deze wereld gaat ons bloed zeker sneller stromen, en dan zijn er ook nog heel veel andere dingen die sexy zijn aan oudere mannen.

Val jij altijd op oudere mannen, we get you, want sommige dingen worden gewoon beter naarmate ze ouder worden.

Sexy aan oudere mannen

Wil jij eens daten buiten (of liever gezegd boven) je eigen leeftijdscategorie? Dit zijn redenen om het zeker eens te proberen!

1. Grijs is hot

Oké, niet alle mannen zijn gezegend met een volle grijze haardos, maar degene die dat wel zijn? Die zijn toch écht behoorlijk sexy.

2. Sexperience

Op een oude fiets moet je het leren. Oudere mannen hebben vaak heel wat meer ervaring in bed dan een groen blaadje. En dat kan alleen maar in jouw voordeel werken.

11 redenen waarom grijs haar juist heel sexy is bij mannen

3. Goede manieren

Natuurlijk zijn wij super geëmancipeerd, maar het is toch ook best leuk al een man de deur voor je open houdt of je helpt met je jas aantrekken. En dat zien we de gemiddelde millenial nog niet zo snel doen.

4. Zelfverzekerd

Sommige dingen groeien als je ouder wordt, zelfvertrouwen is daar vaak één van. Oudere mannen weten wat ze waard zijn en zijn dan ook vaak erg zelfverzekerd. En dat is écht wel sexy.

5. Levenservaring

Hoe ouder je bent, hoe meer levenservaring je hebt. En dat zorgt vaak voor diepe, intelligente en boeiende gesprekken. En er is niets zo sexy als lange gesprekken met een goed glas wijn.

6. Hij heeft borsthaar

Een beetje borsthaar vinden wij stiekem best wel sexy. En bij oudere mannen zit je dan vaak helemaal goed. Niks geen gladgeschoren borst, of jongenslichaam. Nee gewoon een natuurlijk en volgroeid mannenlichaam.

7. Hij weet wat hij wil

Hij twijfelt niet meer aan zijn carrière-keuze, en hij heeft al helemaal geen bindingsangst meer. Nee een oudere man weet precies wat hij wil, en dat is gewoon mega sexy.

7x redenen waarom je als moeder nóg sexyer bent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen