Telefoonseks ongemakkelijk? 10x hoe je het een stuk minder awkward maakt

Relatie Redactie 4 apr 2021
Leestijd: 4 minuten

We doen natuurlijk al een jaar aan social distancing, en dat maakt je seksleven niet veel spannender. Voor de singles onder ons, of de mensen die een relatie hebben die ver weg woont, is telefoonseks dan de oplossing. Maar hoe doe je dit nu, zonder dat het super awkward is? Wij vertellen het je.

Eerlijk, wij snappen niet hoe ze dit zo sexy laten lijken in films.

10x zo heb je telefoonseks- zonder dat het extreem awkward is

Ben je single of woont je lover niet om de hoek? Dan is telefoonseks de manier om je seksleven nog een beetje spicy te houden in coronatijd. En dat klinkt heel leuk en spannend, tot je het probeert en je jezelf super awkward voelt en het idee hebt dat je als een hijger klinkt door de telefoon.

No worries, we got you. Met deze 10 tips word jij een pro in telefoonseks, en wedden dat je lover daar ook heel blij mee is. 😉

1.Bedenk van tevoren wat jij fijn vindt- of juist niet

Tijdens telefoonseks moet je natuurlijk met woorden beschrijven wat je normaal gewoon zou doen. Het is daarom handig om te weten wat jij lekker vindt en wat jou opwindt, zodat je niet met je mond vol tanden staat als je lover vraagt: ‘wat zou je willen dat ik deed als ik bij je was?’

2. Probeer veel details te gebruiken

Het is natuurlijk niet sexy, als jullie beide heel droog seksuele handelingen beschrijven. Gebruik daarom veel details, door bijvoorbeeld een filmscéne of boekscéne voor je te zien die jou opwindt. Beschrijf wat je precies wil, waar je aangeraakt wil worden en hoe hard of zacht je dingen wil. Hoe duidelijker, hoe beter.

13 x stomend hete films op Netflix voor een sexy avondje op de bank

3. Denk ik beelden

Alleen maar tegen je telefoon praten, maakt ons niet super geil. Denk daarom in beelden en voer alles wat jij en je partner zeggen uit in je hoofd. Maak dus een soort van pornofilm in je hoofd. Wedden dat je binnen no-time helemaal gek wordt. 😉

4. Zorg dat je zeker weet dat je privacy hebt en niet gestoord kunt worden

Je kunt je niet goed ontspannen als je bang bent dat iemand ineens binnenloopt of je kan horen. Zorg daarom dat je privacy hebt, bijvoorbeeld dat er verder niemand thuis is. Van gespannen zijn, wordt namelijk niemand opgewonden. (Tenzij betrapt worden je kink is, then go for it.)

5. Maak het romantisch

Dat je geen real life seks hebt, betekent niet dat het niet romantisch hoeft te zijn. Steek wat kaarsjes aan, dim het licht en trek een mooi lingerie setje aan. Dit maakt het natuurlijk ook leuker als jij en je lief Facetime gebruiken of elkaar foto’s sturen.

6. Ben niet te gehaast

Hoewel je misschien als je elkaar zou zien de kleren van elkaars lijf zou trekken, is het bij telefoonseks niet fijn als je na 5 minuten klaar bent. Neem dus je tijd om in the mood te komen en bespreek uitgebreid het voorspel voor je overgaat naar het grote werk.

Steamy: deze sexy versie van ‘Doen, durf of de waarheid’ wil je vanavond nog uitproberen

7. Bespreek een sekservaring samen

Hebben jullie ooit super spannende seks gehad op een aparte locatie of heb je een standje geprobeerd dat superfijn bleek? Bespreek dit dan met je lover. Praat samen over die ervaring en wat jullie er zo fijn aan vonden (again, gebruik details).

8. Gebruik seksspeeltjes

Simpel, dit zorgt ervoor dat je sneller opgewonden bent en geeft je misschien nog een beetje het gevoel dat je het niet in je eentje doet.

9. Stop wanneer je je niet op je gemak voelt

Bespreek duidelijk met je partner dat jullie je allebei op je gemak moeten voelen, en zodra een van de twee zich er niet goed bij voelt je ook stopt. Ook via de telefoon is toestemming van beide kanten belangrijk. Voel je dan ook nooit gedwongen iets te doen!

10. Vergeet de nazorg niet

Hang niet meteen op zodra jullie beide klaar zijn. Het is belangrijk dat je ook na de seks lief voor elkaar bent, dus geef je lief nog even wat extra aandacht. Hiermee laat je zien dat je hem/haar waardeert.

Het belangrijkste is dus dat jullie alleen doen waar je je goed bij voelt en jullie elkaar op je gemak stellen. Dan wordt het vast een spannend telefoongesprek. 😉

Dit artikel verscheen eerder op Beautify.nl.

Oelala! 19 x lieve en sexy appjes om je partner gedurende de dag te sturen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen