Je relatie uit de sleur: 13 films op Netflix voor een sexy avondje op de bank

Lifestyle Sophie Nortier 23 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Echt erotische films zul je niet snel op Netflix vinden. Maar deze knallers van sexy films op komen toch behoorlijk goed in de buurt. Genoeg in ieder geval voor een stomend heet avondje, met of zonder partner.

Netflix blijft natuurlijk een behoorlijk braaf platform, mede omdat de content niet enkel voor 18+ beschikbaar is. Maar dat betekent niet dat ze helemaal wegblijven van films die onze fantasie enorm kunnen prikkelen.

Erotische films op Netflix

Met deze (best lange lijst) van (redelijk) erotische films kun je, al dan niet met partner, de toon zetten voor een avond waar de vonken van afvliegen…

1. Amar

In Amar ontdekken de jonge Laura en Carlos hoe intens en kwetsbaar een eerste liefde kan zijn, onder invloed van de harde realiteit. Het feit dat het een Spaanstalige film is, maakt het natuurlijk extra sexy.

2. Newness

Newness is een sexy film over Martin en Gabi die elkaar hebben ontmoet op een dating app en proberen een relatie op te bouwen. Maar al snel komen ze erachter dat ‘normaal’ te saai is voor ze en gaan ze op zoek naar spannende manieren om de verveling niet te laten toeslaan.

3. Burlesque

De stem van Christina Aguilera is natuurlijk niet niks. Maar haar danskwaliteiten mogen er ook zeker zijn. Doe dat in een burlesque-stijl outfitje met een romatisch verhaal en een sexy vent en je zit helemaal goed voor de avond.

It’s getting hot in here en daarom hebben we 5 vrouwvriendelijke pornosites voor jou op een rij gezet

4. 365 Days

Deze Pools/Engelse erotische film op Netflix is er helemaal op gericht de fantasieën te prikkelen. Een (zeer knappe) maffiabaas ontvoert het meisje van zijn dromen. Hij belooft haar over een jaar vrij te laten als ze dan nog niet verliefd op hem is geworden… waar hij natuurlijk zijn uiterste best voor gaat doen.

5. Ibiza

Zorgen de Spaanse hitte, én een zeer knappe DJ, ervoor dat ze haar werktrip niet tot het beoogde succes kan brengen?

6. Friends with Benefits

Mila Kunis en Justin Timberlake… Does it get any hotter…? Ja hoor, natuurlijk wel. Want deze beste vrienden besluiten seks toe te voegen aan hun vriendschap.

7. White Girl

Wanneer een studente op zoek gaat naar drugs, raakt ze in de ban van een hete badboy dealer… Wat stomend heet begint lijkt geen goed einde te kennen.

8. Fifty Shades Darker

Het erotische verhaal gaat door… En Christian stelt nieuwe regels voor hun relatie.

Steamy: deze sexy versie van ‘Doen, durf of de waarheid’ wil je vanavond nog uitproberen

9. Duck Butter

Wanneer twee vrouwen klaar zijn met oneerlijke relaties, sluiten ze zichzelf 24 uur samen op voor een intiem experiment…

10. In the Shadow of Iris

In deze erotisch getinte film op Netflix, wil een vrouw ontsnappen van haar man. Ze vraagt een andere man haar te ontvoeren, met alle bijbehorende fetisjen…

Dit zijn de 8 populairste seksuele fantasieën onder vrouwen

11. Dry Martina

Een zangeres lijkt na haar scheiding haar zin in seks te zijn verloren, tot ze een fan en haar ex ontmoet die haar lusten doen terugkeren.

12. High Society

Een sexy film over een curator van een kunstgalerie en haar man, die proberen een plekje te veroveren tussen de elite. Maar dan raakt ze verwikkeld in een stomende affaire met een fotograaf.

13. Elisa y Marcella

Niet enkel stomend heet, maar ook zeer ontroerend is deze sexy film over twee vrouwen die willen trouwen met elkaar in het Spanje van 1901.

4 redenen waarom masturbatie goed voor je is en je dus vanavond nog voor wat me-time zou moeten gaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme