Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Kinderen 31 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

6x dit speelgoed staat óók ontzettend mooi in je interieur

Als je kinderen hebt staat je woonkamer ongetwijfeld vol met speelgoed. Het meeste van het speelgoed dat je hebt is misschien gemaakt van glimmend plastic in schreeuwerige kleuren. Of te wel, niet persé heel mooi om naar te kijken. Terwijl er ook genoeg speelgoed te vinden is dat je wel graag toevoegt aan je interieur.

Wellicht stop jij al het speelgoed in gesloten kasten of een speelgoedkist. Lekker opgeruimd en zo hoef je er niet de hele dag naar te kijken. Maar het is ook leuk om een aantal items wél in een open kast of op een plank te zetten, zodat je kind eerder verleid wordt om ermee te spelen. Als je dat doet, kies dan voor een van deze mooie items die niet alleen leuk zijn om mee te spelen maar ook een lust zijn voor het oog.

Mooi speelgoed voor je interieur

Dit speelgoed koop je eigenlijk niet alleen voor je kind, maar ook een beetje voor jezelf.

1. Raduga Grez

Het speelgoed van Raduga Grez is gemaakt van prachtig hout en met natuurlijke verf in zachte tinten geschilderd. Perfect voor je interieur dus! Ze hebben regenbogen, bomen maar ook prachtige groente en fruitsets die niet misstaan op je eettafel.

2. Ostheimer

Ostheimer staat bekend om zijn prachtige houten dieren en figuren, deze “poppetjes” zijn eigenlijk stuk voor stuk kunstwerkjes. Maar wel, kunst om mee te spelen. Want deze houten figuren kunnen prima tegen een stootje.

3. Wooden Story

Alles wat Wooden Story maakt is prachtig om te zien. Ze werken vooral met hout in zijn natuurlijke kleur waardoor het heel lekker matcht met je interieur. Van mooie bouwblokken tot leuke stapeltorens, dit merk heeft het voor je.

4. Woodchuck

Of je jaloers kan zijn op de keuken van je kind? Ja! De prachtige grote speelmeubels van Woodchuck zijn écht om jaloers op te worden. Hij staat niet voor niets in het lijstje met ultieme statussymbolen… Ze hebben trouwens niet alleen deze prachtige keuken maar nog veel meer moois.

5. Olli Ella

Het rieten en rotan speelgoed van Olli Ella is echt een lust voor het oog en past perfect in een boho of vintage interieur. Stiekem willen wij zelf ook nog rondlopen met zo’n rieten mandje of wagentje.

6. Grimm’s

Grimm’s is een bekend merk als het gaat om houten speelgoed. Hun aanbod is gigantisch divers. De jaarringen zijn een leuke toevoeging voor je interieur omdat je hem steeds met andere stekers kunt versieren.

De ultieme lijst met statussymbolen voor ouders: welke musthaves heb jij in huis?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme