5 x herkenbaar als je samen bent met een partner met het sterrenbeeld Weegschaal

Relatie Gina Koninkx 28 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Ben jij het huwelijksbootje ingestapt met een partner met het sterrenbeeld Weegschaal? Lucky you. Je hebt namelijk een ontzettend zorgzame partner en (aanstaande) ouder weten te vinden. Wat jouw lief je naast zorgzaamheid nog meer te bieden heeft? Onnoembaar veel, maar deze vijf dingen zul je in ieder geval herkennen.

Partner met het sterrenbeeld Weegschaal

Jouw partner is geboren tussen 23 september en 22 oktober en daarmee volwaardig een Libra. Mannen en vrouwen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn misschien wel de fijnste partners die je kunt hebben en – soms grappig, soms vervelend – deze vijf dingen zul jij ongetwijfeld in je liefje herkennen.

1. Jouw partner begrijpt je altijd

Weegschalen worden ook wel de meest empathische tekens uit de zodiak genoemd. Je partner zal dan ook altijd proberen om jou en je gevoelens te begrijpen. Het is een uitstekende partner om mee te praten. Het fijne is ook dat jouw lief altijd rustig blijft en geduldig naar je luistert en kijkt. Echt een pareltje dus om altijd dichtbij je te houden.

2. Jouw partner is mega romantisch

En daar hoor je jou natuurlijk nooit over klagen. Jouw leven lijkt soms wel een scène uit een romantische komedie. Je lief vindt het belangrijk dat jullie voldoende tijd met elkaar doorbrengen. De kids gaan regelmatig een weekendje naar hun grootouders zodat jullie weer even samen kunnen knuffelen in een chic hotel. Ook doordeweeks is jouw partner er niet vies van het krantje op bed te brengen, een lekkere lunch voor je klaar te maken en de kids vast in bad te doen zodat jij nog even heerlijk kunt relaxen op de bank.

3. Partners met het sterrenbeeld Weegschaal zijn besluiteloos

En dat is soms op z’n zachtst gezegd lastig met winkelen en boodschappen doen. Jouw partner kan uren twisten over welke broek hij koopt om vervolgens bij de kassa toch voor de ander te gaan. Ergens ook wel weer grappig om je partner zo besluiteloos bij de kassa te zien staan.

4. Jouw partner wordt nooit echt boos

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal blijven altijd kalm, zelfs als ze boos zijn. Heel erg fijn, hierdoor kun je altijd het gesprek met elkaar aangaan als jullie ruzie hebben. Je voelt je hierdoor enorm gerespecteerd en het tilt jullie relatie naar een hoger level.

LEES OOK: 5 ruzies die álle ouders wel eens hebben waarvan de argumenten super herkenbaar zijn

5. Je kunt eindeloos met je partner discussiëren

Hoewel jouw partner nooit echt boos wordt, kunnen jullie wel ellenlang discussiëren. Dit omdat je partner wel van zijn of haar eigen standpunt overtuigd is als jullie het met elkaar oneens zijn. Ook jij geeft niet zomaar op waardoor je zo drie uur verder bent (vanwege een klein onbenullig dingetje). Ach, het hoort er allemaal bij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen