Kinderen met deze sterrenbeelden hebben de liefste persoonlijkheid

Kinderen Valéry de Voijs 1 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Of je er nu heilig in gelooft, of het allemaal met een korreltje zout neemt: de sterren blijven veel mensen fascineren. Volgens de astrologie zegt een sterrenbeeld namelijk meer dan duizend woorden. Kinderen met deze sterrenbeelden zijn volgens de astrologie dan ook het liefst.

Stiekem vinden wij natuurlijk al onze kinderen mega lief, maar we zijn toch een tikkeltje benieuwd naar wat de sterren hierover te zeggen hebben.

Sterrenbeeld van je kind

Kids met deze sterrenbeelden spannen de kroon wanneer het gaat over een lief karakter:

5. Steenbok

Kinderen met dit sterrenbeelden lijken serieus en kunnen uren verdiept zijn in hun taakjes. Toch zijn ze heel empatisch en zullen ze de eerste zijn om hun broertjes of leeftijdsgenoten te helpen. Ze zijn niet alleen empatisch maar ook nog eens attent en liefdevol.

4. Boogschutter

Boogschutters lijken zelf niet door te hebben hoe lief ze eigenlijk zijn. Van nature zijn kinderen met dit sterrenbeeld vrolijk en optimistisch waardoor ze met hun positieve energie hun hele omgeving weten op te vrolijken. Daarbij zijn boogschutters vrijgevig, en kunnen je iets gunnen zonder er iets voor terug te vragen.

3. Weegschaal

Weegschalen zijn schatjes. Ze zullen altijd hun best doen om voor anderen te zorgen. Daarbij zullen ze goed moeten opletten dat ze niet te lief zijn voor anderen, en zichzelf vergeten. Kinderen met dit sterrenbeeld zullen het leuk vinden om hun tijd te besteden aan vrijwilligerswerk, of om zich op latere leeftijd in te zetten voor goede doelen.

2. Kreeften

Kreeften zijn onwijs gevoelig en empatisch. Ze kunnen heel goed aanvoelen hoe een ander zich voelt, en zal dan ook extreem bezorgd zijn. Kinderen met deze sterrenbeelden lopen over van liefde en zullen zich ontwikkelen tot goede luisteraars. Juist omdat ze zo lief zijn zullen ze ervoor moeten waken om hun grenzen te stellen zodat mensen geen misbruik kunnen maken van hun goedheid.

1. Vissen

Met stipt op de eerste plaats staan kinderen met het sterrenbeeld vissen. Deze kinderen zijn net als kreeften mega gevoelig en wijs. Ze zullen altijd op hun eigen gevoel en intuïtie vertrouwen en zijn altijd bereid om anderen te helpen. Door hun groot empatisch vermogen weten ze altijd de juiste dingen te zeggen.

Wil jij meer weten over het sterrenbeeld van je kind? In dit artikel worden alle karaktereigenschappen per sterrenbeeld uitgebreid besproken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme