Met deze sterrenbeelden heb je waarschijnlijk de meeste chemie

Persoonlijk Maaike Kooijman 21 sep 2018
Leestijd: 4 minuten

Of je nu in astrologie gelooft of niet, sommige dingen kunnen nou eenmaal niet zó toevallig zijn. Of je iemand aantrekkelijk vindt, ligt dan ook niet alleen aan bijvoorbeeld uiterlijk en de situatie waarin je iemand ontmoet, maar misschien ook wel deels aan jullie sterrenbeelden. Dat zou namelijk bepalen waarom je die ene persoon het liefst zou bespringen op straat en de ander straal voorbij loopt. Ben jij wel samen met de juiste persoon, gebaseerd op je sterrenbeeld?

Romper vroeg verschillende astrologen welke sterrenbeelden het meest bij elkaar passen. Maar o ja, onthoud: alleen chemie is niet alles – een relatie bestaat (als het goed is) ook nog uit andere aspecten.

Met deze sterrenbeelden heb jij de meeste chemie

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Ben je aan het begin van het jaar geboren? Dan kun je het waarschijnlijk wel heel goed vinden met Weegschalen en Vissen. Weegschaal en Waterman zijn bijvoorbeeld allebei luchttekens, wat betekent dat het intelligente mensen zijn die graag praten. Dat past perfect bij elkaar, hoewel de sterrenbeelden soms even botsen in een felle ruzie. Hoort erbij! Ook met Vissen is de chemie zeer aanwezig; zij laten het hart van de rationele Waterman binnen een mum van tijd smelten. Ook in bed, ja.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Vissen zijn doorgaans loyaal, empatisch en emotioneel, en daarom op zoek naar een stabiele relatie. Die vinden ze het beste bij Stieren en Steenbokken, beide aardtekens. Steady and strong, daar houden ze van.

Ram (21 maart tot 19 april)

Hoewel sommige sterrenbeelden vooral goed overweg kunnen met mensen die veel op ze lijken, heeft een Ram meer baat bij iemand die compleet tegenovergesteld is. Waar Rammen graag in het middelpunt van de belangstelling staan, zijn Weegschalen juist goed in anderen in de spotlight zetten. Win-win! Met Tweelingen zullen Rammen juist een heel levendige relatie hebben.

Stier (20 april tot 20 mei)

Stieren zijn, net als Vissen, op zoek naar een betrouwbare relatie, en we zagen net al dat Steenbokken daar de perfecte partners voor zijn. Ook met Kreeften kunnen ze het doorgaans goed vinden, omdat ze hetzelfde denken over de belangrijke dingen in het leven.

LEES OOK: Ga voor de perfecte geur in huis op basis van je sterrenbeeld

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Tweelingen staan erom bekend dat ze als het ware twee persoonlijkheden hebben: de één heel leuk en sociaal, maar ook een minder spontane kant. Omdat Leeuwen en Rammen dat het beste kunnen respecteren, is de kans grootst dat Tweelingen met hen de meeste aantrekkingskracht voelen.  Zelfs dan zal een echte relatie tussen Tweelingen en Rammen trouwens nog flink wat moeite kosten.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Ben je een Kreeft? Dan heb je waarschijnlijk veel bewondering voor verschillende eigenschappen van Stieren. Daar ontstaat dan ook wat aantrekkingskracht, hoewel die niet heel heftig is – Kreeften zijn doorgaans ook wat verlegen. Op de korte termijn kunnen expressieve Leeuwen ze daar trouwens wel vanaf helpen: one night stand it is. 

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Leeuwen en Boogschutters zijn allebei vuurtekens, en dat betekent Heel. Veel. Vonken. Leeuwen kunnen ook bij Watermannen veel passie vinden, omdat die de Leeuwen met liefde de aandacht geven waar de zomerkindjes zo’n behoefte aan hebben.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Maagden zijn op zoek naar mensen met wie ze een diepe connectie hebben: meer dan alleen die vonken dus. Die diepgang, in gesprekken én liefde, vinden ze in Schorpioenen. Qua sensualiteit passen ze ook erg goed bij Stieren.

LEES OOK: Dit is de beste manier om te ontspannen voor jouw sterrenbeeld

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Een Weegschaal kan goed samen zijn met sterrenbeelden die juist heel anders zijn. Zo vinden ze het bijvoorbeeld leuk om aandacht te geven, en een  Leeuw ontvangt die met liefde. Boogschutters kunnen een Weegschaal daarentegen juist uitdagen om eens buiten hun comfortzone te treden.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Ben je een Schorpioen? Grote kans dat je je vooral aangetrokken voelt tot eh, andere Schorpioenen. Jullie kunnen vrij intens zijn, en vinden dat vaak ook aantrekkelijk in een ander. Met Vissen kan het ook goed matchen, omdat die juist heel relaxed zijn.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

We zagen net al dat twee vuurtekens goed samen gaan, en dat geldt dus ook voor Boogschutters. Zowel met Leeuwen als met Rammen zullen de vonken overslaan. Rammen en Boogschutters zijn bovendien regelmatig op zoek naar dezelfde dingen in een relatie.

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Steenbok? Dan moet je op zoek naar een Schorpioen. Grote kans dat jullie eindeloze gesprekken kunnen hebben, waardoor er steeds meer een connectie ontstaat. Als aardteken matcht Steenbok ook goed met Stier. Die kalmte van beide kanten kan weliswaar in een sleur eindigen (of beginnen), maar daaronder zit echt chemie.

En, heb jij je soulmate al gevonden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Romper.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen