Bang dat je kids jullie horen? Dit zijn de meest stille seksstandjes

Algemeen Chiara Izelaar 25 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Een huis vol kinderen kan ervoor zorgen dat jullie zero privacy ervaren. En als de kids dan al op een oor liggen is de kans groot dat je bang bent dat ze je toch horen (of wakker maakt, oeps!). Dit maakt het vrij lastig om intiem te blijven met elkaar.

Om de welbekende sekssleur te voorkomen is het toch belangrijk dat jullie wat sexy time met elkaar doorbrengen. Famme to the rescue: stilletjes van bil gaan was nooit eerder zo leuk!

Missionaris

Deze klassieker uit de Kamasutra is misschien wel gewoontjes, maar alles behalve saai. Juist omdat deze positie zo makkelijk is aan te nemen kun je er volop mee variëren. Je kunt je benen om je liefs’ middel draperen of je voeten op zijn schouders of borst laten rusten. Diepe penetratie gegarandeerd. Als je G-spot stimulatie als fijn ervaart raden we aan een paar kussens onder je achterwerk te leggen. Op deze manier kantelt je bekken, waardoor je partner je gevoelige plekje makkelijker raakt. Omdat jullie in deze positie op het bed liggen, kunnen jullie de dekens makkelijk over jullie heentrekken. Dé perfecte isolatie voor geruisloze seks!

Lepeltje lepeltje

Met deze vrieskou zijn warme knuffels meer dan welkom. Laat lepeltje lepeltje hier de perfecte positie zijn voor knuffelsessies! Voor een hete vrijpartij is het wel de bedoeling dat jij de kleine lepel bent. Ga lekker op je zij liggen, zodat je lover achter je kan komen liggen. Op deze manier kan hij achterlangs bij je naar binnen glijden. Als je je benen stevig tegen elkaar drukt is je G-spot je erg dankbaar. Maar wanneer je je benen een beetje uit elkaar houdt kun je je clitoris makkelijk stimuleren, met je vingers of een seksspeeltje. Als je bang bent dat je kids ieder moment je slaapkamer binnen kunnen lopen – of als je een koukleum first class bent – kunnen jullie de dekens over jullie heentrekken. “Papa en mama lagen heerlijk te knuffelen.” Maar dan wel naakt, oeps!

Doggystyle

Het is algemeen bekend dat de doggystyle garant staat voor diepe penetratie. Het is dan ook aardig lastig om jezelf in te houden wanneer je lief in deze positie in en uit je stoot. Als je plat op je buik gaat liggen, kun je de stoten makkelijker opvangen. En mocht je toch het gevoel krijgen dat je het uit wil schreeuwen, kun je je gezicht makkelijk in je kussen begraven. Of liefjes aan je partner vragen of hij een klein beetje wil dimmen…

Staande ovatie

Staande seks is niet alleen ideaal voor vluggertjes – weinig tijd is nu geen excuus meer! – maar staande posities zorgen ook voor geluidloze seks. Zo is er bijvoorbeeld geen sprake van een hoofdbord die continue tegen de muur aanstoot. Of een lattenbodem die bij iedere beweging kraakt. Gebruik wel eventjes een muur als steunpilaar, want als je je balans verliest kan het zo zijn dat dit wel gepaard gaat met veel kabaal. En leg je kids dan maar ‘s uit waarom je naakt op de grond ligt.

Wanneer jullie het huis wel voor jullie zelf hebben, kunnen jullie natuurlijk geen enkel hoekje overslaan. Dit zijn de beste standje voor elk plekje in huis. En dan bedoelen we élk plekje ;). 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen