10 x Nederlandse influencer mama’s om te volgen op Instagram

Lifestyle Gina Koninkx 26 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Héérlijk als de kindjes in bed liggen en jij eindelijk even tijd hebt voor jezelf. Dat resulteert al gauw in een kwartiertje scrollen op Instagram en deze #momfluencers wil je echt niet missen. Voor de leukste dagjes uit, outfits én de nodige wooninspiratie ben je bij deze moeders aan het goede adres.

Deze vrouwen weten niet alleen waar je de leukste kleertjes kunt scoren, het is ook nog eens smullen om al die schattige kids op je feed voorbij te zien komen.

1. Rock ‘n Rachelle

Rachelle ziet er áltijd fantastisch uit (de grote vraag is ‘hoe doet ze dat toch?’). Zoontje Jax is echt om op te eten en hij draagt ook nog eens de leukste outfitjes.

2. Lizet Greve

Lizet is in het dagelijks leven weight consultant en is daarnaast actief op social media waar ze kiekjes plaatst van haar kindjes Vic en Zoé. Als je opzoek bent naar mini-me outfitjes wil je haar account meteen volgen.

3. Blogbyjenn.bl

De zusjes Peach en Rebel zien er altijd op en top gestyled uit dankzij prachtmama Jennifer. De captions bij de foto’s zijn al helemaal genieten.

4. Jipp Heldoorn

Jipp heeft drie kindjes: Liv, Wolf en Sev waar ze de leukste (en grappigste) foto’s van post. Ze plaatst daarnaast ook nog hele leuke vlogs op YouTube waar je úren naar kunt kijken. Deze jonge moeder is een inspiratie voor velen.

5. Elise Milou

Elise is moeder van Summer en Filip. Bij haar foto’s plaatst ze hele leuke verhaaltjes die soms zó herkenbaar zijn. Wij zijn helemaal weg van haar stijl.

6. Serena Verbon

Wauw, deze moeder. Heldin. Ze plaatste een post-zwangerschap foto op Instagram (waar de halve wereld over viel) en sindsdien zijn we nog meer fan van haar (en van de kleine Marshall natuurlijk).

7. Cindy van der Heyden

Niet alleen een leuke #momfluencer om te volgen, ze plaatst namelijk ook prachtige foto’s van haar huis en daar doe je de beste inspiratie op.

8. Carolien Karthaus-Spoor

Carolien ken je misschien nog van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en inmiddels is ze moeder van baby Otis. Ze plaatst veel foto’s en een overload aan schattige kiekjes van baby Otis.

9. Maike Beunk

De kleine Pippa heeft onze hartjes veroverd. Wij snappen wel dat mama Maike zo verliefd op haar is. In haar stories plaatst ze ontzettend leuke kleertjes en dingen die ze doet met baby Pippa (zoals naar de baby spa gaan).

10. Rachel van Sas (De Huismuts)

Niet alleen voor de mooiste inspiratie baby kleertjes, deze prachtige foto’s willen wij ook wel van onze kids. Momenteel is Rachel nog in verwachting van haar tweede kindje en wij kunnen niet wachten op de aankomende baby spam.

Op zoek naar nog meer moeders om te volgen? Wat deze vrouw tekent is ontzettend herkenbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme