Seks in de badkamer een ramp? Niet met deze geniale tips!

Relatie Chiara Izelaar 24 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

De slaapkamer is misschien wel de meest praktische plek voor een vrijpartij, maar verandering van spijs kan je seksleven een enorme boost geven.

Je leest soms over gekke seksplekken en vraagt je af; HOE DAN? Seks in een vliegtuig en auto lijkt misschien héél ingewikkeld, maar ‘t zit ‘m allemaal in een goede voorbereiding en de juiste hacks. Ook seks in de badkamer kan een daverend succes worden.

1. Romantic much?

First things first; seks onder de douche wordt op het witte doek vaak geromantiseerd. Een typisch gevalletje zoenen in de regen. Wanneer je dit ooit een poging hebt gegeven ging dat er vast niet zo soepeltjes aan toe als in The Notebook. Ook seks onder – of in – het water kan nogal stroef verlopen. Om nog maar te zwijgen over de rillingen die over je lichaam lopen. Tja, die douchestraal is vaak niet voldoende voor twee personen en badwater koelt nu eenmaal af. Accepteer dat al je verwachtingen wel eens kunnen tegenvallen.

via GIPHY

2. Benut alle ruimte

Om van je natte avontuur een succes te maken is stap één het creëren van ruimte. Of je nu een kast van een badkamer hebt of je kont amper kunt keren tijdens het douchen; je wil je douchecabine optimaal benutten. Leg alle potjes, flesjes, sponsjes en tandenborstels aan de kant. Kijk meteen eventjes of er geen scherpe attributen in de buurt liggen (scheermesjes!) waar je dan wel per ongeluk op kunt staan.

via GIPHY

3. Sexy accessoires

Nu al je doucheartikelen uit de weg zijn, kun je deze makkelijk inruilen voor sexy essentials. Wat dacht je van doucheolie om elkaar in te smeren. De douchekop kan wonderen verrichten, maar een waterbestendig speeltje kan jullie seksleven ook naar een hoger niveau tillen. Wat hoe dan ook niet aan je lijstje mag ontbreken is glijmiddel. LITERS glijmiddel! Hoe opgewonden je ook raakt, door het stromende water wordt het aardig stroef down there.

via GIPHY

4. Set the mood

Het licht in badkamers is vaak onwijs fel – MOODKILLER! -, dus waarom steek je geen kaarsjes aan? Zorgen de kaarsjes niet voor voldoende warmte? Misschien kun je de kachel in je badkamer aanzetten. Is je badkamer niet voorzien van een kachel? Zet – voor jullie onder de douche stappen – de douche op de heetste stand, sluit alle deuren en laat het stomen. Feeling hot hot hot! Tot slot zorgt zwoele achtergrondmuziek voor een extra touch. TIP: schaf een waterbestendige muziekbox aan!

via GIPHY

5. Slip and slide

De tegels in de badkamer kunnen voor heel wat seksblunders zorgen. No worries. Een paar slippers staan misschien alles behalve sexy, maar bieden wel de juiste steun. Safety first! Vind je dit echt een afknapper? Dan kunnen jullie ook een aantal (oude) badlakens over de vloer draperen.

via GIPHY

6. Foreplay before play

Wanneer jullie naakt tegenover elkaar staan (of in bad zitten) is het geen wonder dat jullie niet van elkaar af kunnen blijven. Wacht nog eventjes met de daad, want voorspel onder de douche kan onwijs intens zijn. Zo kunnen jullie experimenteren met de temperatuur van het water of elkaar zachtjes inzepen met doucheolie. Om het spannend te houden kun je een uitdagende bikini of badpak aantrekken. De kans is groot dat ‘ie binnen no time op de badkamervloer ligt, maar ‘t gaat om het idee!

via GIPHY

 

Een hele lange, vermoeiende werkdag achter de rug, maar wel zin in seks? Dit zijn de beste luie seksstandjes, waar je bijna geen moeite voor hoeft te doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen