Susan Dalstra
Susan Dalstra Horoscoop 28 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit is wat jou de meeste stress oplevert volgens je sterrenbeeld

Er zijn een paar universele zaken waar we allemaal stress van krijgen. Dat je middenin de morning rush een kom havermout laat vallen terwijl je ondertussen een kleuter aan het verstand probeert te krijgen dat een bloemetjesbadpak geen outfit is om naar school te gaan, bijvoorbeeld.

Sterrenbeeld

De ene moeder gaat beter om met stress dan de ander. Dat heeft alles te maken met welke factor stress bij je triggert en dát is weer (mede) afhankelijk van je sterrenbeeld.

Ram: Langzame lopers

Opzij, opzij, opzij van Herman van Veen had de soundtrack van je leven kunnen zijn. Niets maakt je zo woest als mensen die voor je voeten lopen. Of die met drie man breed door de stad kuieren waardoor je ze niet kan inhalen. Ook erg: zondagrijders.

Stier: Vrienden die afzeggen

Stier houdt van stabiliteit. Dus zodra een vriendin ‘s ochtends appt dat ze al dagen aan het hoesten is en vanavond afspreken dus misschien niet verstandig is (terwijl het heus prima met haar gaat), is Stier op z’n zachtst gezegd not amused.

Tweelingen: Mensen zonder mening

Tweelingen zijn praters. En wanneer heb je een goed gesprek? Als iemand een interessante mening of boeiende perspectieven deelt. Iemand wiens standaardzin ‘het maakt mij niet uit’ is, haalt het slechtste in je naar boven.

Kreeft: Alles

De Kreeft is zo’n beetje het meest zenuwachtige teken van het sterrenstelsel en heeft meestal al 381 rampscenario’s uitgedacht. Dat is waarom Kreeft altijd een tas vol tissues, Zwitserse zakmessen en een triljoen reservesleutels meesleept. Alles wat of waar dan ook gebeurt, kan het potentieel stress opleveren, dus pas op.

Leeuw: De andere grappige persoon in de ruimte

De Leeuw is gewend bewonderd te worden om zijn natuurlijke charisma en charme. Reken maar dus dat hun hartslag omhoog schiet  als iemand anders in de ruimte óók heel charismatisch en grappig is. Vooral als die persoon meer lachers op de hand heeft. Nachtmerrie.

Maagd: Een onduidelijke taakverdeling

Als de ander zegt ‘we kijken wel hoe het loopt’ betekent dit meestal dat de Maagd uiteindelijk al het werk doet.

Weegschaal: Ter plekke een keus moeten maken

Wát?! Nu al kiezen terwijl je eerst nog alle voors en tegens wil afwegen om zeker weten dat je niemand tegen het zere been schopt? De Weegschaal wil alles analyseren vanuit ieder mogelijk perspectief. Ze ter plekke dwingen te kiezen zorgt ervoor dat het zweet ze uitbreekt.

Schorpioen: De eerste keer dat ze een geheim delen

Schorpioen doet er nogal lang over om mensen te vertrouwen. Sommige mensen moeten alles kwijt wat hen op het hart ligt terwijl de Schorpioen alles zo lang mogelijk oppot. Dus wanneer dit sterrenbeeld wél iets persoonlijks deelt, voelt hij zich enorm kwetsbaar. Dit betekent voor hen nog een persoon op de aardbol die belastende informatie heeft.

Boogschutter: Dresscodes

De Boogschutter wil de vrijheid hebben om te doen wat-ie wil. Zodra er ergens ‘black tie’ staat, komt Boogschutter het liefst in een tuinbroek opdraven.

Steenbok: Een gebrek aan een dresscode

De Steenbok heeft graag duidelijke richtlijnen zodat-ie die richtlijnen kan opvolgen en laten zien hoe goed hij dat doet. Hoe kan iedereen zien hoe goed ze iets hebben gedaan als er geen richtlijnen zijn?

Waterman: Een andere overheerser dan zij

Waterman is meestal zo overtuigd van z’n eigen gelijk dat ze wat rigide en dogmatische trekjes vertonen. Niets maakt hen zo benauwd als dealen met anderen die net zo rigide zijn, maar een andere mening hebben.

Vissen: Andere mensen met stress

Vissen hebben enorm veel empathie en voelen andermans stemming minstens zo goed aan als hun eigen gevoel. Dus als iemand anders ergens gestrest over is, is de kans groot dat Vissen die stress ook voelt – ook al weet Vissen niet waarom precies ze zich zo voelen.

Op zoek naar het tegengif? Volgens je sterrenbeeld moet je dít doen voor de ultieme ontspanning

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme