Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 15 sep 2017

Haha! De taart die deze moeder voor haar man maakte is briljant

‘Echt, we zijn hartstikke dankbaar voor onze drie jongens. Maar ze kwamen alledrie met een keizersnede ter wereld, en we hebben nu besloten dat het genoeg is’, aldus de Amerikaanse Amber Cole. En omdat zij drie keizersnedes achter de rug heeft, was het nu de beurt aan haar man.

Niet meer zwanger

Ambers bakt graag taarten in haar vrije tijd, en doet dit naar eigen zeggen dan ook voor bijna elke gelegenheid. Haar man zit in het leger en daarom bedankt ze hem elk jaar voor het dienen van hun land. Met een taart. Dit jaar was ze dat echter even vergeten te doen en bedacht ze ineens dat ze wel een taart voor hem kon bakken, maar dan voor een iets andere gelegenheid, namelijk het heuglijke feit dat hij haar niet meer zwanger kan maken.

Big smile

Amber plaatste afgelopen maandag een foto op haar Facebookpagina (toen nog privé, vandaar dat-ie niet meteen viral is gegaan) waar ze met een big smile naast haar man staat. Hij kan nog niet echt lachen, wetend dat hij de dag erna voor ‘de knip’ gaat.

LEES OOK: Oeps! Man vertelt zijn vrouw dat ze zwanger is na een mislukte sterilisatie

Op de taart, die waarschijnlijk helemaal rond moest zijn, heeft Amber geschreven dat ze heel erg blij is dat haar man niet meer in staat is om baby’s te maken. Rondom de taart staan kleine cupcakes, alias spermacellen. Als je dit bedenkt, ben je toch hartstikke briljant?

Makkelijker dan gedacht

En o, voor wie benieuwd is of de operatie van manlief goed is gegaan, Amber gaf nog even een update: ‘Alles ging gesmeerd. De chirurg vertelde me dat ze een nieuw record had neergezet, onder de 25 minuten! Het gaat redelijk goed met hem en hij wisselt de bevroren maïs af met de normale ice packs om de pijn te verminderen. Hij zei dat het minder erg was dan hij had gedacht.’

Sterilisatie of knip? Jij of hij? Hoe zit dat eigenlijk als je echt geen baby meer wilt?

Babble

Reageer op artikel:
Haha! De taart die deze moeder voor haar man maakte is briljant
Sluiten