Take my money: bij deze webshop koop je een lego-variant van jouw kat

Lifestyle Sharon van der Werf 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Even eerlijk: komen de muren al op je af? Met de huidige lockdown en avondklok zijn we allemaal op zoek naar nieuwe hobbies – en wij hebben de leukste hobby van allemaal gevonden. Noem het LEGO 2.0, want deze katten van JEKCA zet je helemaal zelf in elkaar. Of natuurlijk samen met de kids.

Je wist niet dat je dit nodig had, maar wacht maar tot je deze katten ziet. Deze bouwwerken zijn zo gedetailleerd, we vinden ze te gek. En jouw kids waarschijnlijk ook.

De sculpturen (zoals ze zo mooi op de website heten) zijn maar liefst in 19 verschillende soorten verkrijgbaar. Of er bij jou thuis nou een Ragdoll of een Bengaalse kat rondloopt, ze zijn allemaal terug te vinden in de JEKCA-webshop.

Bron:

Bij ons op de redactie is de Orange & White Cat duidelijk favoriet, al staat de Tuxedo Cat ook zeker hoog bovenaan de favorietenlijst.

Naast de verschillende soorten katten, kan je ook nog eens kiezen uit verschillende houdingen. Ga jij voor een zittende kat, of toch liever een kat die zich lekker uitrekt? Alleen de prrrr moet je er nog even zelf bij bedenken.

Bron:

En nee, bouwen met steentjes is niet alleen voor kinderen. Zoals JEKCA zelf mooi zegt: het is voor kidults. Kids én adults. Je krijgt er een handleiding bij van minimaal veertien pagina’s waarbij je stapje voor stapje jouw kat in elkaar zet, dus we gokken dat je er wel even mee bezig bent.

De prijzen van de katten variëren tussen €46,30 en €62. Omdat het pakket helemaal vanuit Hong Kong verstuurd moet worden, komt er jammer genoeg wel ongeveer €15 aan verzendkosten bovenop. Maar… ons zusje Roomed.nl heeft een kortingscode voor je.

Kortingscode

Goed nieuws als je na het zien van de foto’s ook helemaal overtuigd bent: wij hebben een kortingscode voor je weten te regelen! Met de code “roomed2021” krijg je 10% korting op jouw aankoop. Deze kortingscode is geldig tot 31 maart 2021.

Als je een account aanmaakt op JEKCA.com, spaar je ook nog eens punten bij elke aankoop die je doet.

Want we kunnen je verzekeren: als je eenmaal één bouwwerk gemaakt hebt, wil je er meer. Zo verkopen ze ook honden, talloze andere dieren, schilderijen (zoals de Mona Lisa!), en zelfs bouwwerken van het Colosseum en het Louvre. Je bent niet zomaar uitgekeken op deze website, dat is een ding wat zeker is.

Dit artikel verscheen eerder op Roomed.nl.

Andere hobbies om mee te beginnen (of om weer op te pakken)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen