Met deze tips vink je seks in de auto van je bucketlist

Persoonlijk Chiara Izelaar 24 feb 2019
Leestijd: 3 minuten

De meest logische – en comfortabele – plek om van bil te gaan is zonder twijfel het bed. Maar verandering van spijs kan je seksleven een enorme boost geven. Droom jij stiekem van een avontuurtje in het vliegtuig op het strand of in de auto? Dan heb je vast geen flauw idee hoe je zulke intieme handelingen op zulke gekke plekken uit moet voeren.

Famme to the rescue; seks in de auto is zeer zeker mogelijk. Of je nu een mega lange autorit op de planning hebt staan en deze spannender wil maken of simpelweg niet kan wachten tot jullie tussen de lakens liggen… Met deze tips vink je seks in de auto gegarandeerd van je bucketlist.

Safety first

Een goede voorbereiding is ‘t halve werk. De eerste stap is toch wel het kiezen van dé spot. Parkeer de auto op een plek waar geen camera’s hangen – dit wil je niet -, kinderen spelen of voorbijgangers mee kunnen genieten. Het is ook slim om je autospiegels te kantelen, anders geven jullie nog steeds een gratis show weg. Het is het uiteraard essentieel om de motor uit te zetten en je lichten uit te schakelen, anders wordt het wel een hele lange “rit”. Je kunt eventueel een handdoek of kledingstuk op de bekleding van de auto leggen om te voorkomen dat je huid hieraan blijft kleven en het helpt eventuele vlekken te voorkomen. Check tot slot of de ramen dichtzijn; het enige geluid wat van de auto af mag komen zijn sensuele deuntjes. Het wordt misschien een beetje warm, maar zo creëren jullie wel het romantische, stomende Titanic-effect.

via GIPHY

Bouw de spanning op

Voorspel zorgt ervoor dat de spanning wordt opgebouwd. Gezien seks in de auto niet helemaal soepel verloopt is het wel fijn om nat genoeg te zijn. Daarom hoeft het voorspel niet perse plaats te vinden op “de parkeerplaats”. De bijrijder kan de bestuurder oraal bevredigen, mits het voorspel op een rustige weg plaatsvindt. Een stuiptrekking kan nare gevolgen teweeg brengen, dus doe voorzichtig! Op het moment dat de bijrijder zijn/haar concentratie verliest is dit het juiste moment om te stoppen. Jullie kunnen elkaar ook opwinden door dirty talk  of een spannend rollenspel. “Waar gaat de rit naartoe, mevrouw?” 

via GIPHY

Use the space

Willen jullie the front seats bemachtigen? Schuif zijn autostoel dan zo ver mogelijk naar achteren. Op deze manier heb jij alle ruimte om op zijn schoot te klimmen en hem te berijden. Als jullie het avontuurtje liever beleven op de achterbank is het juist de kunst om beide voorste autostoelen zo ver mogelijk naar voren te duwen. Vooral wanneer je een kleine wagen hebt is dit nog niet helemaal blauwe plek proof… Maar je kunt het beste in het midden van de achterbank plaats nemen, je benen in de lucht gooien en je lover zijn ding laten doen. In het zomerseizoen kunnen jullie een héél stil, geheim plekje opzoeken en de auto gebruiken als meubelstuk. Wat dacht je van een ritje op de motorkap?

via GIPHY

 

Onze lezeressen deelden eerder hun gekste seksplekken ooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen