Spice it up: met deze (iet wat ontdeugende) adviezen geef je je seksleven direct een boost

Relatie Janne Vogel 1 mrt 2018
Leestijd: 3 minuten

Wil je hem weleens alle hoeken van de kamer laten zien? Knoop deze adviezen voor tussen de lakens dan maar goed in je oren en enjoy de beste seks ooit.

Een beetje extra vuur in de slaapkamer hoeft echt niet meteen te betekenen dat jullie elkaar in de touwen hangen a la Fifty Shades. Kleine stapjes kunnen de spanning in bed al een enorme boost geven. Met deze tips geef je jullie seksleven net dat beetje extra.

Maak een seks wishlist

Natuurlijk kennen jullie elkaar door en door, maar de kans is groot dat je je diepste verlangens niet iedere dag met elkaar bespreekt. Het kan spannend zijn om er eens over te praten en er een lijstje van te maken. Om het makkelijk te maken kun je je lijstje indelen in zones. In de groene zone schrijf je de dingen op die je sowieso nog wil proberen, in de gele zone je meest spannende fantasieën en in de rode zone de dingen die je absoluut nooit wil doen. Het opstellen van zo’n lijstje is vaak al sexy op zich en wanneer jullie samen een overzicht hebben kan the fun part beginnen.

Maak van een orgasme geen prioriteit

Klaarkomen lijkt soms bijna het enige te zijn waar de seks om draait. Wanneer je de focus bewust van het orgasme afhaalt, ga je je automatisch meer focussen op de interactie tussen de lakens. Je bent zo bewuster bezig met elkaars lichaam en reacties. Flirt met elkaar, wees niet bang voor een beetje dirty talk en stimuleer elkaar zachtjes. Word samen heel geil, maar kom niet klaar. De kans is groot dat je nieuwe dingen ontdekt die je opwinden.

LEES OOK: Op deze verrassende leeftijd ervaren mannen én vrouwen de beste seks

Praat over seks binnen en buiten de slaapkamer

Communicatie is (op bijna alle vlakken) een van de belangrijkste dingen. Over seks praten met je partner zorgt voor een bepaald gevoel van vertrouwen en veiligheid, wat je relatie – én je seksleven – alleen maar beter maakt. Daarnaast kan het sexy zijn om over je verlangens te praten met je partner en is het misschien nog wel sexyer om te weten wat hij allemaal met jou zou willen doen.

Experimenteer met speeltjes

Als je op jullie volgende avondje uit een op afstand bestuurbaar speeltje meeneemt (dit begint toch wel aardig op Fifty Shades te lijken), is de kans groot dat jullie na jullie tweede cocktail al zoenend onderweg zijn naar huis. Hoe sexy is het als jullie tegenover elkaar zitten tijdens het eten en je partner jou laat genieten via een afstandsbediening? Te sexy ja. Dit móéten jullie proberen.

Maak oogcontact

Hoe onnatuurlijk het misschien ook voelt, blijf elkaar aankijken tijdens sexy time. Focus je op de gezichtsuitdrukkingen van je partner en kijk hoe hij reageert op je aanrakingen. Jullie connectie wordt zo heel veel intiemer en je stelt je kwetsbaar op door het oogcontact vast te houden. Hoe meer aandacht je aan elkaar besteed door écht te kijken, hoe beter jullie gedeelde ervaringen zullen worden. En dat wil je.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Huffington Post

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Onderwerpen