5x type vaders: herken jij de vader van jouw kinderen?

Ook al kunnen we zijn stomme grapjes niet waarderen, toch houden we stiekem heel veel van hem. Je papa is waarschijnlijk één van de belangrijkste personen in je leven. Althans, dat was hij ooit. Welke vader had/heb jij? Misschien herken jij je hubby ook wel in één van deze beschrijvingen. Dit zijn namelijk de meest voorkomende type vaders.

Ga jij met je belastingpapieren ook naar je vader? Of laat je dat liever aan iemand anders over, en bel je je vader juist als je je hart wilt luchten? Welke vader je ook hebt, ze zullen vast (soms op hun eigen unieke manier) hun best doen om er voor jou te zijn.

Type vaders

Wedden dat ie van jou erbij staat?

1. De verantwoordelijke vader

Dit type is mega verantwoordelijk, en zal er altijd voor zorgen dat zijn gezinnetje niets te kort komt. Jep, het is de type vader die jij om advies vraagt als je je eerste investering wilt doen, of je belastingaangifte moet fixen.

2. De attente vader

Deze vader blijft je verbazen. Hij weet precies wanneer jij dat belangrijke gesprek op je werk hebt, wat jouw besties uitspoken, en weet zelfs de namen van jouw collega’s. Deze vader verdient een applausje

17 interessante vragen die je je vader vast nog nooit hebt gesteld

3. Verzorgende vader

Had jij een huisvader? Of in ieder geval een verzorgende vader die altijd een glutenvrije bagel voor je klaar maakt, een kopje thee zet als jij voor de tv ploft, of zorgt dat er voldoende badschuim aanwezig is. De lieverd

4. De affectie vader

Als jij deze vader hebt, zul je jong geleerd hebben om je emoties te uiten. Deze papa laat namelijk maar al te graag merken hoeveel hij van je houdt, en hoe trots hij op je is. Een man naar ons hart!

5. Actieve vader

Dis is de type vader die altijd in is voor een potje voetbal, gek is op spelletjes, en met volle energie altijd fietstochten of picknicks organiseert. Waarschijnlijk staat ie ook enthousiast langs de zijlijn zaterdagochtend!

10 dingen die een vader leert over meisjes na het krijgen van een dochter

Reageer op artikel:
5x type vaders: herken jij de vader van jouw kinderen?
Sluiten