5x leuke verjaardagscadeautjes voor peuters onder de 15 euro

Ouderschap Vera Guldemeester 7 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Heb je binnenkort een verjaardag en ben je daarvoor op zoek naar leuke verjaardagscadeautjes voor peuters? Wij hebben hieronder vijf leuke verjaardagscadeautjes voor peuters onder de 15 euro voor je klaarstaan. Op die manier blijft het leuk om een cadeautje te geven.

Door het grote aanbod is het vaak nog niet zo makkelijk om iets leuks én betaalbaars te vinden. Van schilderen met water tot lekker lezen. De leukste ideeën voor cadeaus voor peuters komen hieronder voorbij!

Verjaardagscadeautjes voor peuters: leuke ideeën

Kleuren met water – De dierentuin

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een creatieve peuter? Dan is het leuk om hem of haar een kleurboek te geven en dan niet zomaar een boek, maar een boek waarmee je kunt kleuren met water. Hierbij stop je water in een bijbehorende pen en doordat de pagina’s nat worden, komen er kleuren tevoorschijn. Je hebt veel verschillende soorten kleurboeken, dit boek heeft als thema ‘De dierentuin’. Het leuke aan deze kleurboeken is dat als het opgedroogd, de kleuren weer verdwijnen. Op die manier kan er elke keer opnieuw begonnen worden.

Ik leer letters – Jumbo

Op zoek naar een leerzaam cadeau? Met Ik leer letters van Jumbo kunnen kinderen spelenderwijs letters leren herkennen, letters bij afbeeldingen zoeken, het alfabet vormen en de woordenschat vergroten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de letters van het alfabet op volgorde van A tot Z te leggen. Zoek vervolgens de juiste afbeelding bij de letter A, B en ga zo door. Op die manier maak je er een leuk spelletje van.

Electro – Jumbo

Wie kent Electro van Jumbo niet? Dit spel biedt al tientallen jaren veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema’s in combinatie met slimme elektronica: een leuke manier om spelenderwijs te leren over kleuren, vormen, silhouetten en structuren. Er is nu ook Electro voor peuters. Op die manier kunnen peuters vanaf 3 jaar kennismaken met verschillende vormen en kleuren. Wanneer het juiste antwoord wordt gevonden, dan kan er op het antwoord worden gedrukt met de speciale wonderpen. Is het antwoord goed? Dan klinkt er een vrolijk muziekje en gaat er een lampje branden.

Kroko Loko spel – Jumbo

Wil je een spel cadeau geven waarbij kinderen spelenderwijs dieren leren herkennen? Met dit Kroko Loko dierenspel gaat dat zeker lukken. Krokodil Kroko Loko heeft altijd trek. Het maakt hem niet uit wat voor dier het is, als hij maar te eten krijgt. En hoe meer hij eet, hoe langer hij wordt! Voer Kroko Loko door te onthouden waar de juiste dierenkaartjes liggen. Wie de langste krokodil maakt, die heeft gewonnen.

Raamstickers boerderij – Totum

Raamstickers zijn altijd leuk om aan peuters te geven. Of jouw kind ze nu gaat gebruiken in de auto of op een raam in huis, het kan allemaal! Raamstickers stimuleren de fantasie en zijn daarnaast goed voor de fijne motoriek. Met deze Totum raamstickers met boerderij thema is eindeloos speelplezier gegarandeerd. Maar liefst 45 stickers, waaronder een boer, boerin en boerderijdieren, zijn op te plakken. De stickers zijn makkelijk te verwijderen en daarnaast ook herbruikbaar.

5x de allermooiste kinderboeken over de herfst voor peuters en kleuters

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme