Bizar! Vermist meisje wordt na twee jaar levend teruggevonden

Nieuws Valéry de Voijs 16 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Het lijkt een slecht geschreven horrorfilm. Ouders raken hun dochter kwijt, om haar vervolgens twee jaar later terug te vinden. Levend! Toch is dit geen filmscenario voor de ouders van Paislee Shilits (6). Hun dochter wordt namelijk na ruim twee jaar teruggevonden.

Bizar. Onmenselijk. Gruwelijk. Kleine waarschuwing: dit wil je niet lezen als je nog niet hebt ontbeten. Je maag zal zich spontaan omdraaien.

Vermist meisje wordt teruggevonden

De politie kreeg onlangs een tip. En die tip bleek goud waard. De rechercheurs pakten de zaak op, en gingen op zoek naar een huis in de staat New York, dat meldt persbureau ANP. Na nog nog geen uur zoeken vonden ze het meisje. Shilits zat verstopt onder een trap die naar de kelder leidde.

Klein en koud

Nadat rechercheurs de trap hadden opengemaakt, zagen ze een paar kleine voetjes, zei de politie in een verklaring. “Na nog een aantal treden te hebben verwijderd, werden het kind en haar ontvoerder binnenin ontdekt. ​​De ruimte was klein, koud en nat.”

Het meisje werd in 2019 als vermist opgegeven, ze was toen vier jaar oud. De autoriteiten denken dat ze is meegenomen door haar biologische ouders, die echter niet meer voor haar mochten zorgen. De man en vrouw waren al eerder verdacht van ontvoering van het kind. Ze zijn aangehouden.

Het meisje is in goede gezondheid aangetroffen, melden Amerikaanse media. Ze is overgedragen aan haar wettelijke voogd en haar oudere zus.

Hier gaan onze nekharen meteen recht van overeind staan. Behoefte aan iets positiever nieuws? Dan ga je hier heel blij van worden!

Knuffelen en aanraken heeft een pijnstillend effect op je baby

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RTL Nieuws

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme